Cyclision – slovenské bicykle v skvelom prevedení za rozumnú cenu

Cyclision – slovenské bicykle v skvelom prevedení za rozumnú cenu

  Kategórie: Predstavenie
 13.04.2022

Názov Cyclision ( čítaj Sajklišn) Vám môže napovedať, že asi pôjde o značku, ktorá bude mať niečo spoločné s cyklistikou.

V tomto prípade je intuícia správna.

Cyclision je výrobca bicyklov, ktorého filozofiou je tvoriť produkty, ktoré budú prinášať cyklistom tie najkrajšie zážitky. A to všetko vďaka „know-how“ zo Slovenska.

Cyclision – slovenské bicykle za rozumnú cenu

Ak Vám doteraz meno veľa nehovorí, je to preto, lebo značka Cyclision je nová. Skúsenosti má ale obrovské.

Bicykle Cyclision sa zrodili vďaka Branislavovi Divincovi, ktorý založil a vybudoval Kellys Bicycles (v rokoch 1991 až 2017 bol najväčším akcionárom Kellysu) a taiwanskému výrobcovi bicyklov Titanos Davidovi Lai.

Portfólio bicyklov je zatiaľ priamočiare, v ponuke je jedna rámová platforma horského bicykla v pánskom a dámskom prevedení Corph a Corpha a jedna rámová platforma krosového bicykla opäť v pánskom a dámskom prevedení Zodin a Zodya.

Každý z modelov má potom jednoduché označenie číslom podľa úrovne výbavy, kde „1“ je tá najvyššia výbava, akú výrobca ponúka.

Horské bicykle Cyclision Corph a Corpha


Srdom bicyklov sú rámy, ktoré ponúkajú priateľnú hmotnosť 2200 gramov. Rámy disponujú pokročilými konštrukčnými prvkami ako kónická hlavová trubka, či čiastočné vnútorné vedenie kabeláže. Na tomto mieste nesmieme zabudnúť vyzdvihnúť hladké spoje s neviditeľnými zvarmi rámových trubiek, ktoré bicyklom dodávajú „prémiový look“. Ten podčiarkujú aj zaujímavo zvolené farebné kombinácie a lesklá povrchová úprava a to sa stále bavíme o bicykloch za trojciferné sumy.

Zvary procycling 1Hladké zvary trubiek v tejto cenovej hladine? Pecka!

Dve najvyššie výbavy modelu Corph v pánskom prevedení prinášajú zadnú stavbu štandardu boost s pevnou osou. Rám je prepracovanejší a schudol na skvelých 1800 gramov.

Z užívateľského a marketingového pohľadu nie úplne rozumiem, prečo je meno modelu rovnaké aj pri tomto updatnutom type rámu. Pri Corph 1 a Corph 2 tiež dostávate jednoprevodník a vzduchovú vidlicu s pevnou osou. A to pri cenovke mierne nad tisíc euro  (Corph 2) je naozaj slušná muzika za dobrý peniaz.

Corpha 1

Dámska verzia Corpha

Corph 2

Pánska verzia Corph

Krosové bicykle Cyclision Zodin a Zodya

Platforma krosových bicyklov je totožná  horskými. Máme teda k dispozícií dámske a pánske prevedenie slušných 2200 gramov vážiaceho rámu na rôznych úrovniach výbavy. Najnižšia výbava s cenou pod 5 stoviek je k dispozícií aj na klasických čeľusťových brzdách.

Osobne ale odporúčame krosové bicykle na kotúčových brzdách. Cyclisionu kvitujeme, že aj najnižší model krosových bicyklov na diskoch je vybavený hydraulickými kotúčovými brzdami.

Zvary procycling 2Nastaviteľný predstavec umožní jazdcovi ľahko nájsť ideálnu pozíciu

Krosáky Zodin a Zodya majú pekné prevedenie, čiastočné vnútorné vedenie kabeláže, hladké spoje s neviditeľnými zvarmi rámových trubiek a na výber bohatú škálu farieb.

Okrem pekného prevedenia sa myslelo aj na pohodlie a nastavenie pohodlného posedu, ktoré viete docieliť vďaka nastaviteľnému predstavcu.

 Zodya 2

Dámska verzia Zodya

Zodin 1

Pánska verzia Zodin

Prečo sme sa rozhodli pre bicykle Cyclision?

 Cyclision sa zjavil na trhu práve počas nedostatku bicyklov pre každodenné použitie s cenovkou okolo tisíc euro.

Pekne spracované rámy v kombinácii so sviežimi farebnými kombináciami a rozumne nastavená cenová politika mu dávajú predpoklady stať sa hitom vo svojej triede.

Prečo by ste si mali kúpiť bicykel Cyclision?

Ak ste patriot, ktorý hľadá spoľahlivý a na údržbu jednoduchý bicykel na honbu za zážitkami - či už na rodinné výlety, s kamarátmi na rybačku, alebo kľudne aj na lokálny maratón, „Sajklišn“ môže byť správna voľba.

Množstvo farebných variantov v rôznych úrovniach výbavy zaručuje, že Váš rozpočet dostanete to najlepšie, čo momentálne na trhu dostať.

Horské a krosové  bicykle Cyclision môžete kúpiť v našom eshope na tomto Odkaze.

 

Ak chcete vedieť viac o novinkách a našom know-how, zostaňte s nami v kontakte prostredníctvom FacebookuInstagramu alebo prihlásením sa na odber newslettra, kliknutím na link.

Naviac, ak sa prihlásite na odber newslettra, dostanete zľavu na prvý nákup v našom e-shope www.procycling.sk.