Cyklovýzva 2023 - spoznaj najlepšie cyklotrasy v okolí Bratislavy

Cyklovýzva 2023 - spoznaj najlepšie cyklotrasy v okolí Bratislavy

  Kategórie: Kam vyraziť
 06.03.2023

Aj v roku 2023 si pre teba náš partner - občianske združenie GRUPPETTO Bratislava Cycling team pripravilo v poradí tretí ročník amatérskych etapových ,,pretekov" s názvom Cyklovýzva 2023.

Nie sú to štandardné preteky, kde si porovnávaš silu s ostatnými, ale preteky, kedy ide hlavne o prekonanie seba.

Neseď doma a poď na bike!

Ako funguje Cyklovýzva?

Počas roka zverejníme 6 trás - vždy jedna v mesiacoch apríl až september, ktoré je potrebné prejsť. Trasy sú rôzne, podobne ako na známych etapových pretekoch. Niekedy na Teba čakajú nekonečné roviny medzi poliami, inokedy zas zablúdiš do kopcov Malých Karpát.

Trasy sú väčšinou vedené po cyklocestách a vedľajších trasách. Okruhy sú pripravované cyklistami pre cyklistov a vždy sú zjazdné pre cestný bicykel. Trasy majú do 100km, podľa náročnosti.

Ako funguje meranie trás?

Všetky informácie o trasách budú postupne zverejnené na blogu na webstránke OZ Gruppetta. K dispozícii dostaneš súbor GPS pre Tvoju navigáciu a popis jednotlivých check-pointov, ktoré je potrebné prejsť.

Gruppetto cyklovyzva aplikacia

Začiatok, koniec a check-pointy si počas jázd "odklikávaš" v jednoduchej a prehľadnej aplikácii (pre Android a aj iOS), ktorá zaznamenáva Tvoju polohu. Pri štarte trasy sa spustia sa stopky, ktoré Ti budú merať celkový čas.

V aplikácii si vieš pozrieť, ktoré trasy už máš zdolané a ktoré Ťa ešte len čakajú. Aplikáciu si bezplatne stiahneš v Google play alebo v App store. Konto s prístupmi Ti bude vytvorené pri registrácií a uhradení štartovného. 

6 zaujímavých trás + bonus


Je len na Tebe, kedy trasy prejdeš - na všetky trasy máš čas do konca septembra. Takže aprílovú trasu môžeš pokojne absolvovať v lete, ak si milovníkom slnečného počasia.

Netrúfaš si na 100km, či nie si zrovna vrchár?

Nevadí!

Aj tento rok sme zverejnili jednu bonusovú trať, ktorou si vieš nahradiť jednu z riadnych tratí.

Tešiť sa môžeš aj na každomesačné video, kde Ti trasu predstaví Peťo z youtube kanála Po horách s Peťom. Prvé video z bonusovej trati si môžeš pozrieť tu:

Vo videu sa presvedčíš, že bonusovú trasu zvládneš ľavou zadnou aj Ty.

Aj tak si netrúfaš ísť sám?

Nevadí, môžeš sa pridať priamo ku GRUPPETTU - každú trať prejdeme spoločne minimálne raz. Termíny budú zverejnené na webe www.gruppetto-bratislava.com v časti eventy.

Na konci na Teba čaká za odmenu medaila - získa ju každý, kto prejde všetkých 6 trás (prípadne 5 a bonusovú trať).

Naviac, každý kto stihne prejsť 5 a viac trás je automaticky zaradený do tomboly o zaujímavé ceny - štartovné na preteky, darčeky či dres Nalini od PRO CYCLING, keďže aj tento rok sme hlavným partnerom Cyklovýzvy.

Na Cyklovýzvu 2023 sa registruj pod týmto linkom.

Ak chcete dostávať podobné info z prvej ruky, zostaňte s nami v kontakte prostredníctvom FacebookuInstagramu alebo prihlásením sa na odber newslettra, kliknutím na link.

Naviac, ak sa prihlásite na odber newslettra, dostanete zľavu na prvý nákup v našom e-shope www.procycling.sk.