DOTOUT - leto 2022 - taliansky zmysel pre módu a cyklistiku v jednom

DOTOUT - leto 2022 - taliansky zmysel pre módu a cyklistiku v jednom

  Kategórie: Predstavenie
 07.06.2022

Dve hodiny.

Dve hodiny pre seba.

Máte prácu a máte ju radi (alebo možno nie). Máte svoj život, svoju rodinu a svoju každodennú rutinu.

Existuje však voľba, ktorú je nutné urobiť: postarať sa o seba, vždy, napriek všetkému.

Bude horúco a slnečno? Skvelé.

Chladno a daždivo? Nevadí.

120 minút. 7 200 sekúnd. 11 000 záberov do pedálov.

Je to všetko o tom, ako si nájsť priestor, kde bude vaše srdce biť iba pre Vás a kde sa budete môcť zhlboka nadýchnuť.

Vyčerpáte sa – no zároveň sa nabíjate.

O tom je DOTOUT: pomôcť vám nájsť samých seba.

Názov DOTOUT predstavuje slovné spojenie slov „dot“, čo je v angličtine výraz pre bodku a „out“, čo je doslovne preložené ako „vonku“. DOTOUT je prémiové talianske cyklistické oblečenie a prilby, ktoré prináša funkciu korunovanú osobitým a originálnym štýlom.

DOTOUT Pure 2022 pansky dres PRO CYCLING

 

Kolekcia DOTOUT leto 2022

Pri oblečení a prilbách na bicykel značky DOTOUT nie je priestor na kompromisy. A nová kolekcia je toho dôkazom.

Cyklistické dresy pre pánov aj dámy sú vyrobené z rôznorodých technických tkanín splňujúc potreby aj najnáročnejších zákazníkov. Talianska elegancia je stelesnená v minimalistických dizajnoch na jednej strane, ktorým kontrastujú farebne prepracované dresy s originánymi farebnými geometrickými kontrastami na strane druhej. 

Cyklistické nohavice disponujú anatomickými vložkami Dot Pro, vyrobenými z peny s vysokou hustotou 120kg/m3. Pokrýva ich inovatívna textília, ktorá zlepšuje mikrocirkuláciu a poskytuje vynikajúcu reguláciu teploty. To vám dáva záruku pohodlia aj počas dlhých hodín v sedle.

DOTOUT Ride 2022 pansky dres PRO CYCLING

Letnú kolekciu 2022 okrem dôležitých doplnkov ako rukavice či ponožky, tvoria aj vesty a tenké bundy. Nesmieme ale zabudnúť na prilby, ktoré samozrejme spĺňajú všetky bezpečnostné štandardy, zároveň ale prinášajú do Vášho outfitu osobitý a nezameniteľný štýl.

 

Z letnej kolekcie DOTOUT 2022 vyberáme

 

DOTOUT FUTURA 2022 dres PRO CYCLING

 DOTOUT Futura je vínimočne priedušný, aerodynamický dres so "sieťovinovou" textúrou je vhodný do horúcich dní. Dolaďte ho spolu s limitovanou edíciou cyklistickej prilby Dotout Kabrio HT.AERO s odnímateľnou prednou časťou v originálnej grafike pre rok 2022. 

DOTOUT Flash cyklistický dres 2022 PRO CYCING

Maximálnu priľnavosť bez kompresie prináša DOTOUT Flash, ktorý predstavuje úžasne ľahký a priedušný dres s jedinečnou grafikou.

DOTOUT prilba Coupe 2022 PRO CYCLING

Faceliftu sa dočkala aj obľúbená prilba DOTOUT Coupé Pro, ktorá v letnej kolekcií 2022 prichádza aj v modrej variante. 

DOTOUT CREW W damsky cyklisticky dres PRO CYCLING

DOTOUT Crew je strečový dres komfortného strihu určený pre dámy. Oceníte jeho dobre padnúci strih a materiál Dot Hot X-light pre jeho priedušnosť a komfort v letnom počasí.

DOTOUT VITALITY W JACKET damska cyklo bunda PRO CYCLING

DOTOUT Vitality Jacket je ľahká, priedušná a skladateľná bunda, vhodná do jarného a jesenného počasia. V minimalistickom dizajne ukrýva okrem pohodlia aj nevideteľné bočné vrecko pre všetky dôležité drobnosti.

Cosmo W bib nohavice Tempo W bunda PRO CYCLING

V kolekcií DOTOUT nájdete aj prepracované cyklistické kraťasy s vložkou ako pre pánov, tak aj dámy. Napríklad Cosmo W sú vybavené vložkou Dot Pro W, ktorú oceníte aj na dlhých výjazdoch. Bezšvový strih ponúka nohavice vyrobené z inovatívnych tkanín, ktoré sú zložené z priadzí z polymérnej matrice zmiešaných s lycrou. Funkčne aj esteticky dokonale doladíte s bundou Tempo W.

 

VŠETKY KÚSKY Z AKTUÁLNEJ KOLEKCIE SA PREDÁVAJÚ V LIMITOVANÝCH POČTOCH LEN NIEKOĽKO KUSOV.

 

Je čas sadnúť si do sedla a vyraziť. Sú to len dve hodiny – dve hodiny iba pre vás, ktoré sa stanú nezabudnuteľným zážitkom. Nekazte si tento zážitok nedostatočným pohodlím, nepraktickým či šeredným oblečením.

Objavte s nami letnú kolekciu DOTOUT 2022 – cyklistické oblečenie a doplnky, ktoré predstavujú bodku k Vášmu dokonalému výjazdu. Dostupné pod linkom v našom e-shope.

Ak chcete vedieť viac o novinkách a našom know-how, zostaňte s nami v kontakte prostredníctvom FacebookuInstagramu alebo prihlásením sa na odber newslettra, kliknutím na link.

Naviac, ak sa prihlásite na odber newslettra, dostanete zľavu na prvý nákup v našom e-shope www.procycling.sk.