PRO CYCLING custom program - zákazkové cyklistické oblečenia podľa vlastného dizajnu

PRO CYCLING custom program - zákazkové cyklistické oblečenia podľa vlastného dizajnu

  Kategórie: Predstavenie
 22.02.2022

Chcete svoj tím obliecť do kvalitných cyklistických dresov renomovaných svetových značiek s vlastným dizajnom?

Vďaka PRO CYCLINGu máte možnosť dostať logo Vášho tímu alebo spoločnosti na jedny z najlepších a nainovatívnejších cyklistických oblečení na trhu.




Zákazková výroba Vašich vlastných dizajnov môže byť stelesnená na oblečení značiek Dotout a Nalini


Pre športové kluby, obchody a komerčné firmy

Custom program ocenia športové kluby a tímy, či amatérske športové skupiny, ktoré sa chcú odlíšiť od ostatných, no vzájomne identifikovať. Ide o výborný spôsob reklamy a prezentácie sponzorov. Je to štýlový spôsob, ako zviditeľniť svoju značku, odprezentovať ju na firemných akciách a dostať ju do povedomia na verejnosti.


 

Prémiové materiály talianskych značiek s Vašou identitou

Všetky ponúkané modely z individuálneho programu Vám perfektne padnú. Využívajú moderné materiály. Sú určené špeciálne na cyklistiku a teda vyznačujú sa funkciami a detailami, ktoré požadujete a oceníte, ako:

  • Odvod vlhkosti pre udržiavanie optimálnej teploty počas jazdy
  • Anatomický strih a ploché švy pre pohodlie a zlepšenie aerodynamiky
  • Silikonové manžety a lemy vďaka ktorým sa oblečenie nevyhŕňa počas jazdy
  • Vrecká na zadnej strane pre odkladanie nutností

 

Momentálne ponúkame v našom custom programe oblečenie dvoch svetových výrobcov Nalini a Dotout, v oboch prípadoch produkované v Európe.

 

O značke Nalini:

História Nalini je postavená na vášni k cyklistike zakladajúcich bratov Vincenza a Claudia Mantovaniových. Z ich malej remeselnej dielne, ktorá bola zriadená začiatkom 60-tych rokov, no používajúc najmodernejšie zariadenia doby, sa spoločnosť rýchlo rozvinula a dala meno známej továrni MOA. Tu sa pri výrobe oblečenia do dnes kombinujú najnovšie technológie, pričom si zachovávajú autentický ľudský dotyk a vynikajúci zmysel pre detaily.

Manufaktúry spoločnosti MOA v priebehu desaťročí vyrábali pretekárske oblečenie pre niekoľkých šampiónov a nespočetné množstvo pro tour tímov, pričom Nalini je ich vlastná prémiová značka s bezprecedentnou reputáciou najlepšieho pretekárskeho oblečenie.


V ponuke oblečenia na mieru od Nalini nájdete: letné a zimné dresy a nohavice, bundy, čapice a kompletný doplnkový sortiment ako čapice, rukavice, či návleky v rôznych úrovniach vyhotovenia - od voľnočasových až po proti oblečenie pre profesionálnych cyklistov.



O značke Dotout:

Dotout je talianska značka pre ľudí, ktorí vedia, ako vyvážiť nároky na prácu a rodinu so svojou športovou vášňou.

Máte svoj život, svoju rodinu a svoju každodennú rutinu. Existuje však voľba, ktorú je nutné urobiť: postarať sa o seba, vždy, napriek všetkému.

O tom je Dotout: pomôcť vám nájsť samých seba.

Pre čas strávený v sedle. Sú to len dve hodiny – dve hodiny iba pre vás, ktoré sa stanú nezabudnuteľným zážitkom. Názov Dotout stelesňuje túžbu po zmene. Prerušuje váš život tým, že vie, kedy „zastaviť (dot-)“ náš hektický rozvrh a každodennú rutinu, aby ste sa mohli „dostať von (-out)“ a úplne ponoriť do svojej vášne a športu v prírode.


V ponuke oblečenia na mieru od Dotout nájdete krátke dresy a nohavice v dámskom a pánskom prevedení.


 


Ako postupovať pri objednávke vlastných tímových dresov?

  • Minimum pre výrobu 10 kusov jedného druhu oblečenia pre značku Nalini a 15 pre značku Dotout. Minimálna objednávka platí napríklad pre 10 kusov dresov, ktoré môžu byť rôznych veľkostí. Pri minime ale nie je možné kombinovať napr 5 ks dresov + 3 ks búdn + 2 ks viest.
  • S grafikou Vám po dohode vieme pomôcť. Ak budete riešiť grafiku vo vlastnej réžii, zašleme Vám 2D schémy strihu k jednotlivým modelom, na ktoré môžete aplikovať vlastný návrh. Podklady musia byť dodané vo farebnom modeli CMYK  a logá vo vektorovom formáte.
  • Po schválení dizajnu a zaplatení zálohy začne výroba. Doba dodania dresov, prípadne ostatných doplnkov je 8 - 10 týždňov od dodania schválených podkladov.


Všetky veľkosti dresov a nohavíc ako v pánskom, tak aj dámskom prevedení si viete u nás osobne vyskúšať. Zo značky Nalini si môžete vyskúšať voľnejší rekreačný strih ako aj "aero", určený na pretekanie. 

Pre ilustáciu, cena cyklistického dresu s vlastným dizajnom sa pri minimálnom odbere (10 ks) pohybuje okolo 53,-€ bez DPH za kus, no pri odbere 30 a viac kusov cena klesá na 46,-€ za kus. Okrem počtu objednaných kusov záleží aj na type dresu. Pre konkrétnejšie info nás neváhajte kontaktovať na obchod@procycling.sk


Tešíme sa na Vašu objednávku!


Chcete mať info z prvej ruky o novinkách a podujatiach z našej kuchyne? Zostaňte s nami v kontakte prostredníctvom FacebookuInstagramu alebo prihlásením sa na odber newslettra, kliknutím na link.

Naviac, ak sa prihlásite na odber newslettra, dostanete zľavu na prvý nákup v našom e-shope www.procycling.sk.