PRO CYCLING štvrtkové večery  - program besied 2022

PRO CYCLING štvrtkové večery - program besied 2022

  Kategórie: Kam vyraziť
 02.11.2022

PRO CYCLING nadväzuje na predokoronovú tradíciu a plynule presúvame spoločné komunitné jazdy či už s RB BA alebo Gruppetto do priestorov našej predajne - na spoločné štvrtkové večery.

Besedy sú opať zadarmo, vždy so zaujímavým hosťom či odborníkom, vo vybrané štvrtky od 18:30 h v priestoroch našej predajne na Medveďovej 1/A v bratislavskej Petržalke.

Nakoľko je ale kapacita priestorov limitovaná, je nutné sa na každú besedu zaregistrovať online.

O zaujímavé témy so zaujímavými hosťami rozhodne nebude núdza. Termíny a hostia besied do konca roka 2022 sú už známe!

Na koho sa môžete tešiť? 

10.11.2022 / Martin Belás - Tvorba efektívneho tréningového plánu 

Treningovy plan ilustracna foto

Ako kompenzovať cyklistiku počas zimy? Ako sa pripraviť v zime na budúcu cyklistickú sezónu?  Ako vytvoriť tréningový plán a na čo si dať pri ňom pozor? 

Naše štvrtkové večery otvorí PaedDr. Martin Belás, PhD., ktorý pôsobí na Fakulte telesnej výchovy a športu UK, Katedre športov v prírode a plávania na Univerzite Komenského v Bratislave. 

Martin je dlhoročný reprezentačný tréner horských cyklistov, školiteľ trénerov cyklistiky na FTVŠ a pre Cyklistický zväz, tréner detí a mládeže v biketeam.sk.

Bezplatné vstupenky zarezervujete cez tento link.

24.11.2022 / Maťo & Miri - West Carpathian Challenge - ako sa organizujú bikepacking preteky?

 

Bikepacking u nás zažíva boom, čoho dôkazom sú dvoje preteky v sezóne 2022 na Slovensku. V prípade bikepackingu organizátori často uvádzajú, že nejde o typickú formu pretekov, ale skôr o výzvu alebo akciu formou meraného výjazdu.

Ako vnímajú bikepacking a preteky Maťo & Miri, organizátori West Carpathian Challenge? Čo ich motivuje k tomu, aby organizovali niekoľko sto kilometrové preteky naprieč polovicou Slovenska?

Pohľad z druhej strany – ako účastník pretekov - prinesie náš servisný technik Igor, ktorý 2 roky po sebe finišoval na poľskom preteku Carpatia Divide.

Čo Igor odporúča v rámci príravy na bikepackingový pretek sa dočítate tu: https://www.procycling.sk/blog/ako-sa-pripravit-na-bikepackingove-preteky-je-to-hlavne-o-hlave/

Bezplatné vstupenky zarezervujete cez tento link.

Viac o West Carpathian Challenge:

8.12.2022 / Michal Hlatký - predseda slovenského cykloklubu - koľko roboty stojí "C-éčko"

Znacenie slovensky cykloklub
Ako legalizovať cykloturistické trasy? Ako funguje značenie cyklotrás na Slovensku a ako sa stať značkárom trás? Keď chceme cyklotrasu, ako na to?
Odpovede na všetky otázky ako aj o spolupráci pri tvorbe a údržbe medzinárodných cyklotrás nám príde porozprávať predseda Slovenského cykloklub Michal Hlatký.
Viac o Slovenskom Cykloklube:

Bezplatné vstupenky zarezervujete cez tento link.

Pripravte si otázky, budeme hlavne diskutovať. Tešíme sa na vás!

 

Po novom roku v besedovaní pokračujeme. Aby vám nič neušlo, sledujte náš Facebook, a pre konkrétne detaily a registráciu k podujatiam sekciu "Events"Instagram a prihláste sa na odber newslettra, kliknutím na link.

Naviac, ak sa prihlásite na odber newslettra, dostanete zľavu na prvý nákup v našom e-shope www.procycling.sk.