Špeciálna akcia na profesionálny servis bicyklov a lyží počas zimy

Špeciálna akcia na profesionálny servis bicyklov a lyží počas zimy

  Kategórie: Predstavenie
 11.11.2021

Najlepší spôsob ako sa svojmu bicyklu poďakovať za úspešnú sezónu, je dopriať mu profesionálny cykloservis PRO CYCLING.




Zimu je samozrejme možné stráviť aj v sedle bicykla. O tom, ako sa pripraviť na výjazdy počas chladných zimných mesiacov, sme Vám poradili v samostatnom článku

Ak sa na zimnú cyklistiku necítite, v našom ďalšom autorskom článku Vám poradíme, ako odložiť bicykel na zimný spánok


Naviac Vám počas zimy ponúkame zaujímavú akciu, v skratke:

  1. pri veľkom servise je zvoz o odvoz zo servisu k Vám domov zadarmo
  2. mimo veľkého servisu je poplatok za zvoz 6,-€, rovnako aj za dovoz zo servisu 6,-€ - platíte iba raz a naraz môžete dať do servisu až 4 bicykle
  3. pri servise 4 párov lyží a/ alebo snowboardov je zvoz o odvoz zo servisu k Vám domov zadarmo
  4. stačí uviesť skutočnosť, že máte záujem o zvoz do poznámky pri rezervácii servisu cez náš online systém



Ak chcete, aby Vám bicykel bez problémov slúžil aj v ďalšej sezóne, mali by ste mu dopriať odborný servis:


O váš bicykel sa postaráme ako o náš vlastný - profesionálne, technicky odborne a transparentne (cenník servisných prác máme online).
Objednať sa môžete pohodlne online (cez tento link). Bicykel či lyže vieme prísť vziať do servisu a priviesť hotové zo servisu až priamo k Vám domov a keď jarné lúče odštartujú sezónu 2021, nič Vám nebude brániť užívať si prvé jazdy na pripravenom bicykli.
A keď k nám prinesiete bicykel, pribalte rovno aj vaše lyže, pretože cez zimnú sezónu robíme aj servis lyží a snowboardov na profesionálnych strojoch značky Montana.

Počas zimy sme si naviac pre Vás pripravili špeciálnu ponuku:


Špeciálna ponuka počas zimnej sezóny od 25.11.2021 do 14.2.2022:


1) PRI VEĽKOM SERVISE bicykla ponúkame BEZPLATNE ODVOZ A DOVOZ BICYKLA k Vám domov


Ponuka platí v rámci Bratislavy. Mimo Bratislavy realizujeme odvoz po dohode. Mimo veľkého servisu je poplatok za zvoz 6,-€, rovnako aj za dovoz zo servisu 6,-€. 

Ak máte záujem o zvoz, pri online objednávke do servisu prosím napíšte túto skutočnosť do poznámky, aby sme vedeli identifikovať, že máte záujem o zvoz. 

Zvozy a rozvozy vykonávame štandardne v utorky a štvrtky medzi 10:00 a 16:30 hod. Objednávky na zvoz, resp. servis otvorené online od pondelka do stredy zvážame vo štvrtok, objednávky otvorené online od štvrtka do nedele zvážame v utorok. ak máte špecifické požiadavky, dajte nám prosím vedieť do poznámky pri vytvorení online rezervácie. Zavoláme si a určite sa dohodneme.



Príklad: Otvorím si v utorok online objednávku na veľký servis môjho bicykla s poznámkou, že mám záujem o zvoz na moju adresu v Bratislave. 
Riešenie: Po telefonickej dohode príde servisný technik autom na Vašu adresu v rámci Bratislavy vo štvrtok a nakoľko máte záujem o veľký servis, zvoz je zdarma. Pri prebratí spolu podpíšete preberací protokol a dohodnete rozsah prác. Keď bude servis hotový, následne telefonicky dohodneme čas odvozu a bicykel bezplatne privezieme až k Vám domov.



2) Zvoz a rozvoz viacerých bicyklov a lyží na jednu adresu bez dodatočných poplatkov


Akonáhle k Vám na zvoz dorazíme, môžete nám odovzdať až 4 bicykle a 4 páry lyží bez ďalších poplatkov za odvoz. Ďalšie bicykle zvezieme do servisu bezplatne aj v prípade, že máte záujem a malý, stredný, alebo špecifický servis. To isté platí aj pre lyže a/alebo snowboardy.
Ak ale máte záujem o zvoz viacerých bicyklov z jednej adresy, vytvorte si prosím online rezerváciu (aj s poznámkou o zvoze) pre každý bicykel zvlášť. Veľmi nám to uľahčí plánovanie kapacít.


Príklad: Otvorím si v pondelok online objednávku na veľký servis môjho bicykla, no mám záujem aj o stredný servis manželkinho bicykla a výmenu defektu na dcérkinom bicykli. A keďže sa cez Vianoce chystáme na lyžovačku, budeme chcieť aj zoservisovať naše lyže. 
Riešenie: Otvorím si online rezerváciu na servis pre každý bicykel zvlášť. Na všetky lyže mi postačí jedna rezervácia. Po telefonickej dohode príde servisný technik autom na Vašu adresu v rámci Bratislavy vo štvrtok. Vezme Vám na zvoz všetky tri bicykle aj tri páry lyží. Nakoľko ste splnili podmienku č.1 a želáte si veľký servis, všetky ostatné bicykle aj lyže Vám bezplatne zvezieme a keď budú servisy hotové, po dohodnutí času aj bezplatne privezieme až k Vám domov.



3) Zvoz a rozvoz 4 a viac párov lyží a/alebo snowboardov na jednu adresu v rámci Bratislavy bezplatne


Teší nás, ak rodina trávi voľný čas a športuje pohromade. Preto už pri malom servise lyží Vám bezplatne ponúkame zvoz a rozvoz do servisu pre štyri a viac páry na jednu adresu v rámci Bratislavy. Platí to rovnako aj pre snowboardy. Samozrejme prídeme k Vám aj po jeden pár lyží, pričom účtujeme poplatok za zvoz 6,-€, rovnako aj za dovoz zo servisu 6,-€. 
Ak máte záujem o zvoz, pri online objednávke do servisu prosím napíšte túto skutočnosť do poznámky, aby sme vedeli identifikovať, že máte záujem o zvoz. Zvozy a rozvozy vykonávame štandardne v utorky a štvrtky medzi 10:00 a 16:30 hod. Objednávky na zvoz, resp. servis otvorené online od pondelka do stredy zvážame vo štvrtok, objednávky otvorené online od štvrtka do nedele zvážame v utorok. Lyže zvyčajne bývajú zoservisované do 3 pracovných dní.



Príklad: Otvorím si v piatok online objednávku na servis môjho a manželkinho snowboardu a dcérkiných lyží. 
Riešenie: Pre servis viacerých lyží stačí jedna online rezervácia. Po telefonickej dohode príde servisný technik autom na Vašu adresu v rámci Bratislavy najbližší utorok. Nakoľko sa jedná iba o 3 páry lyží a/alebo snowboardu, bol by Vám účtovaný poplatok za zvoz vo výške 6,-€. Odporúčame preto spýtať sa suseda- lyžiara, či aj on nemá záujem o servis. Ak Vám totiž dá na servis svoje lyže, splníte tak podmienku bezplatného zvozu a odvozu na servis pre 4 a viac párov lyží/ snowboardov.


Bonus: po splnení podmienky z tohto bodu, nám aj v tomto prípade môžete odovzdať Váš bicykel, resp. až 4 bicykle na servis. Keď k Vám na adresu dorazíme, bicykle bezplatne prevezieme do servisu a to aj v prípade, že nebudete mať záujem o veľký servis ani jednéh z nich. Každopádne pre každý bicykel zvlášť prosím vopred otvorte online objednávku.




Neváhajte a využite našu zimnú akciu. V servise počas zimy zvyčajne nebýva toľko zákazníkov ako cez sezónu, čo značne urýchli dĺžku trvania pobytu vášho bicykla v servise. Ak sa náhodou vyskytne skutočnosť, že pri servise sa objaví problém, ktorého odstránenie vyžaduje objednanie náhradného dielu, čakanie naň až tak nebolí. 



Nevystavujte svoje zdravie riziku a nechajte nás, nech si Vaše bicykle a lyže vyzdvihneme a vrátime Vám ich zoservisované. Objednajte sa online kliknutím na link: objednávka do servisu bicyklov, alebo objednávka do servisu lyží, nezabudnite uviesť do poznámky informáciu, že máte záujem o zvoz a napíšte aj Vašu adresu. Prosíme pre každý bicykel vytvorte samostatnú rezerváciu.


Ak chcete vedieť viac o novinkách a našom know-how, zostaňte s nami v kontakte prostredníctvom FacebookuInstagramu alebo prihlásením sa na odber newslettra, kliknutím na link.

Naviac, ak sa prihlásite na odber newslettra, dostanete zľavu na prvý nákup v našom e-shope www.procycling.sk.