Vianočná namotávka s omotávkami SUPACAZ

Vianočná namotávka s omotávkami SUPACAZ

  Kategórie: Predstavenie
 21.11.2021

Oslávte s nami ducha Vianoc s veselými farbami a poriadnou dávkou nadhľadu prostredníctvom omotávok SUPACAZ.



Riadidlá sú jedným z troch kontaktných bodov jazdca s bicyklom. Preto by sme pri tomto dôležitom doplnku mali zvážiť, či nie je čas na jeho výmenu za jeden z najlepších na trhu, používaný mnohými profi jazdcami.

A naviac ak má štýl, ako neponúka žiadna iná konkurencia na trhu?

Potom nie je o čom.

 

To všetko prinášajú omotávky a doplnky značky SUPACAZ, v spolupráci s ktorou sme si pri príležitosti prichádzajúcich Vianoc pre Vás pripravili veselú akciu.

 


Vianočná namotávka s omotávkami SUPACAZ

 

V PRO CYCLINGu si pre Vás pripravili veselú vianočnú akciu.

Za špeciálnu akciovú cenu 19.90,-€ (čo predstavuje polovicu z doporučenej ceny), si od nás môžete pre seba, alebo svojich priateľov cyklistov zaobstarať pod vianočný stromček, alebo len tak pre radosť – profi omotávku SUPACAZ.

Háčik je v tom, že pri objednávke za akciovú cenu nebudete vedieť, akú omotávku vlastne dostanete.

Kvalita je samozrejme v prípade SUPACAZ bezpochyby TOP, či už ide o model Super Sticky Kush Star Fade, Super Sticky Kush Galaxy, alebo Super Sticky Kush Multicolor.

Farbu však dostanete úplne náhodne vybratú.


 

Že si kupujete mačku vo vreci?

Čo sa týka dizajnu, tak to určite. Avšak pekne farebnú, originálnu a veselú, ktorú v peletone nemožno prehliadnuť.

 

Za odvahu máme pre vás vždy niečo naviac. Vo vybraných darčekových baleniach si môžete nájsť zľavový kupón na nákup akejkoľvek ďalšej omotávky značky Supacaz z 50% zľave v e-shope www.procycling.sk.

 

Naviac, ak si Vašu novú veselú omotávku SUPACAZ dáte na svoj bicykel, fotku na Instagrame označíte do 28.2.2022 hashtagom #supacaznamotavka, ste v súťaži o ďalšie skvelé ceny.

 

 

Vianočné omotávky objednávajte pod týmto linkom.



Prečo SUPACAZ?

 

Vyrastajúc v Kalifornii medzi surfermi, skateboardistami a snowboardistami, sa Anthony Sinyard vždy čudoval, prečo musí byť cyklistické vybavenie také fádne. Nezávislá scéna totiž na konci osemdesiatych rokov v Amerike hýrila farbami.

A tak sa Anthony na sklonku svojej kariéry UCI pro jazdca rozhodol, že jeho hľadanie končí a založil si vlastnú značku, ktorá poskytne top kvalitu v kombinácii s dizajnom a farbami plnými života. Nazval ju SUPACAZ.

 


SUPACAZ vďaka svojej prémiovej kvalite a nevšednému štýlu používajú pro tímy a cyklisti ako Peter Sagan, Tony Martin, Alberto Contacor, ale aj MTB jazdci ako Jaroslav Kulhavý či Christoph Sauser.

Bicykle vybavené doplnkami SUPACAZ sa zúčastnili niekoľkých olympiád, dosiahli viackrát tituly majstrov sveta v cestnej cyklistike, viac než 100 UCI tour víťazstiev , alebo titul na Cape Epic, či svetového pohára XCO.

 

Doprajte sebe, alebo svojim známym vďaka PRO CYCLINGu naozaj veselé Vianoce plné farieb, nadhľadu a zábavy.