BIANCHI predĺžilo sponzorskú zmluvu s tímom LOTTO NL-JUMBO

BIANCHI predĺžilo sponzorskú zmluvu s tímom LOTTO NL-JUMBO

  Kategórie: Predstavenie
 24.07.2018
Tour de france 2018 sa ešte neskončila a Bianchi avizuje spolu s tímom Lotto NL- Jumbo predĺženie vzájomnej úspešnej spolupráce!



"Spoločne sa zameriavame na inováciu a ľudskú silu, aby sme dosiahli naše ciele ako jeden tím" 
- generálny riaditeľ spoločnosti Bianchi, Bob Ippolito

 

Partnerstvo spečatené na ďalšie roky


Spoločnosť Bianchi posilňuje svoju investíciu do World Tour tým, že predlžuje sponzorské zmluvy s firmou Team Lotto NL-Jumbo. Partnerstvo, ktoré sa začalo v roku 2014, sa ukázalo ako úspešné prostredníctvom nepretržitého a vzájomného vývojového procesu ako na súťažiach, tak i na produktoch. 

Dylan Groenewegen oslavuje druhé víťazstvo na Tour de France 2018

Dylan Groenewegen oslavuje druhé víťazstvo na Tour de France 2018


Záväzok, ktorý dalo Bianchi - poskytnúť najlepšie pretekárske bicykle pre všetky pretekové podmienky významne prispel k úspechu tímu za posledných päť rokov. 
Spätná väzba a vstupy od všetkých tímových jazdcov a výkonných pracovníkov dávajú možnosť inžinierom firmy Bianchi, aby jemne vyladili technológie a vlastnosti rámov a komponentov spôsobom, ktorý vedie k nezabudnuteľným víťazstvám. 

Bianchi a Team LottoNL-Jumbo doteraz získali takmer 100 víťazstiev, vrátane etapových víťazstiev na Tour de France, ktoré dosiahli Lars Boom (2014), Primoz Roglic (Serre Chevalier 2017) a Dylan Groenewegen (Champs Elisées 2017, Chartres a Amiens Métropole 2018). Talian Enrico Battaglin vyhral v tomto roku piatu etapu Giro d`Italia a Roglic celkové víťazstvá v Itzulia Basque Country, Tour de Romandie a Tour of Slovenia.




 BOB IPPOLITO (výkonný riaditeľ spoločnosti BIANCHI) - "Aby ste mohli vyhrávať, potrebujete víťazov"



"Aby ste vyhrali, potrebujete byť v partnerstve s víťazmi. Preto veríme v úspešnú spoluprácu s tímom LottoNL-Jumbo. Spoločne sa zameriavame na inováciu a ľudskú silu, aby sme dosiahli naše ciele ako jeden tím. Vďaka špičkovej organizovanosti a vysoko výkonnému personálu sa v posledných dvoch rokoch výrazne rozrástla schopnosť tímu uspieť vo všetkých oblastiach. 

Groenewegen je jedným z najlepších špurtérov na svete a Primoz Roglic sa ukázal byť pevným lídrom v etapových pretekoch. Sme radi, že vyhráme vo všetkých situáciách, ktoré sú v súlade s našou strategickou filozofiou vývoja produktov: poskytnúť najlepší bicykel pre každú pretekársku podmienku vďaka modelom Bianchi CV, vyrobených z uhlíkových materiálov Countervail," komentuje výkonný riaditeľ spoločnosti Bianchi Bob Ippolito.

Steven Kruisjwijk a jeho sólo únik s Oltre XR4 na Tour de France stage-12

Steven Kruisjwijk a jeho sólo únik s Oltre XR4 na Tour de France 12 etape



RICHARD PLUGGE (manažér tímu LOTTONL-JUMBO): "Jasná budúcnosť v mene inovácie"



"V priebehu piatich rokov, v ktorých teraz spolupracujeme, sa nám podarilo posúvať ďalej a ďalej. Spoločne sme povyrástli. Či už ako tím, so skvelými výsledkami alebo podporou mládeže, alebo ako Bianchi s bicyklami, ktoré používame. Poskytujeme základné vstupy na ich zlepšenie. 

Tím LottoNL-Jumbo chce byť každým dňom lepší a s Bianchi zdieľame rovnakú mentalitu. Doteraz to bolo skvelé partnerstvo a vyzerá to jasne aj do budúcnosti. Som veľmi rád, že sa nám podarilo rozšíriť túto úspešnú spoluprácu," hovorí manažér Team LottoNL-Jumbo Richard Plugge.




PRIMOZ ROGLIC (jazdec tímu LOTTONL-JUMBO): "BIANCHI používajú najlepšie technológie a materiály"



"Ako jazdci vidíme, že Bianchi sa stará o detaily. Používajú najlepšiu technológiu a najlepšie materiály. To je rozdiel. 

V preteku máme plnú kontrolu nad bicyklom, čo je dôležité. Technológia Countervail pomáha šetriť energiu, ktorá sa počíta na konci. Okrem toho je Bianchi tiež životný štýl, s jeho talianskou vášňou a "celeste" farbou. Som rád, že budeme aj naďalej súčasťou rodiny ", povedal slovinský stíhač Primoz Roglic.

Primoz Roglic v akcií na Bianchi Aquila CV TT

Primoz Roglic v akcií na Bianchi Aquila CV TT



BIANCHI CV modely pre tím LOTTONL-JUMBO 


Bianchi zásobuje tím LottoNL-Jumbo štyrmi modelmi navrhnutými so systémom Bianchi CV:

  • Oltre XR4 - navrhnutý tak, aby maximalizoval aerodynamickú výhodu a kontrolu
  • Specialissima - ultraľahký rám, ideálny pre jazdcov GC, je mimoriadne tuhý pre zvýšenú trakciu a stabilitu pri vysokých rýchlostiach a maximálnu kontrolu pri klesaniach
  • Aquila CV - ultimátny časovkársky stroj navrhnutý tak, aby zvýšil výkon a energiu jazdca s maximálnou kontrolou pri každom zdvihu pedálu
  • Infinito CV - ideálny bicykel pre klasiku, poskytuje mimoriadnu kontrolu na nerovných plochách a znižuje únavu svalov



Máte svoj vysnívaný model Bianchi?


Vyberte si ho v e-shope www.procycling.sk


Páči sa Vám takýto obsah a chcete vedieť z prvej ruky, na čom šlape Pro Cycling, prihláste sa na odber newslettra cez tento link