Bianchi - horúce novinky na sezónu 2019

Bianchi - horúce novinky na sezónu 2019

  Kategórie: Predstavenie
 25.09.2018

Bianchi pridáva do svojho portfólia pre rok 2019 nové modely so systémom CV - Countervail: Oltre XR4 Disc, Infinito CV Disc a obnovenú platformu Methanol CV s verziami RS a S. Pozrite si stručné predstavenie toho naj z portfólia značky.




Inovácia, vylepšenia, dizajn a aerodynamika. 


Cestná a horská cyklistika, či už svalová alebo asistovaná, s optimalizovaným výkonom vždy na prvom mieste: Bianchi predstaví svoje nové high-end modely navrhnuté s Bianchi CV systémom na potlačenie vibrácií pomocou unikátnej architektúry Countervail s vláknami z vysokoelastickej živice.

 


Cestné bicykle

Bianchi nasledujúc a udávajúc svetové trendy v cestnej cyklistike, ponúka takmer na všetkých svojich modeloch aj verziu diskových hydraulických bŕzd.


OLTRE XR4 DISC

Vďaka novému nádhernému bicyklu Oltre XR4 Disc sa špičkový aero dizajn Bianchi stretáva s vylepšeným brzdným účinkom diskových bŕzd, umožňujúci priniesť špičkový zážitok z jazdy pri vysokých rýchlostiach.

 


Inžinieri spoločnosti Bianchi použili technológiu Computational Fluid Dynamic (CFD), čím vychytali všetky maličkosti tak, aby sa nový XR4 disk stal majstrovským dielom aerodynamického dizajnu.

Ten je tiež podporený novými riadidla Metron 5D, ktoré cez integrovaný predstavec vedú kabeláž do vnútra rámu.

 

 

Infinito CV Disc

So svojím predchodcom má spoločnú jedine geometriu. Inak úplne nový, od základu prekopaný karbónový model Bianchi Infinito CV Disc je najlepšou voľbou pre dlhé jazdy. Navrhnutý tak, aby bol rýchlejší a pohodlnejší. Nové Infinito CV s kotúčovými brzdami je skonštruovaný pre vytrvalosť.

 


Dlhšia zadná stavba pomáha k hladšej jazde a vyššia aerodynamická hlavová trubka posadí jazdca do pohodlnejšej pozície.

Vychytávky ako širšie plášte, aerodynamická karbónová sedlovka a kompatibilita s riadidlami Metron 5D aero, umožní dosiahnuť dizajnovú a funkčnú dokonalosť pri maximalizácii jazdcovho pohodlia.

 

 

Horské bicykle

Bianchi rozširuje obľúbený model horského bicykla Methanol CV so zavedením nových verzií RS a S, ktoré boli navrhnuté s Bianchi CV systémom, ponúkajúc funkčnú výhodu pri pretekaní na MTB. Ako aj cestné top modely, pri Methanole si budete môcť pri objednávke vytvoriť vlastnú farebnú špecifikáciu cez aplikáciu Tavolozza.

Továrenské modely, napríklad aj novinky Magma budú okrem patentovanej farby Bianchi celeste pre sozónu 2019 dodávané v závodnej červenej.

 

 

Metanol CV RS

Je navrhnutý tak, aby bol najlepším závodným XCO a XCM strojom bez kompromisov s novým rámom vážiacim len 940 gramov.

 

Geometria bola optimalizovaná tak, aby odpovedala na nové, stále rýchlejšie a náročnejšie pretekárske dráhy, predĺžením reachu a položením hlavového uhla. Rozšírená zadná stavba dovoľuje použiť väčšie pneumatiky až do šírky 58 mm.

 

 

Methanol CV S

Vďaka verzii Methanol CV S, Bianchi rozširuje dostupnosť svetoznámej platformy Methanol. Methanol CV vo svojej verzii S prináša v nižšej verzii karbónu s technológiou CV obdobný pocit z jazdy ako RS, navrhnutý pre tých najnáročnejších cyklistov.

 



Nitron

Cieľom projektu Nitron bolo od začiatku rozšíriť rodokmeň závodov vyhrávajúceho elitného karbónového horského modelu Methanol.

Vyvinutý s pomocou profesionálneho Bianchi Word cup závodného tímu, nový Nitron prináša prepracovanú "závodnú geometriu" širším masám bikerov.

Nitron to je rýchlosť a agilita, či už sa vyberiete na lokálne single alebo závod.

Možnosť zvoliť jedno- ako aj dvojprevodník.

 


Magma

Novinka na rok 2019 ktorá medzi rekreačnými horskými bicyklami nahrádza v portfóliu dlhoročne ponúkaný a obľúbený model Kuma. Magma má oproti Kume sedlovku s priemerom 27,2 mm pre lepší komfort pruženia sedla. Taktiež má Magma vnútorné vedenie kabeláže a okrem najnižšej výbavy 9.2, sú všetky rámy so zadnou stavbou BOOST s rýchloupínakom.

    


Magma bude dostupná v cenách už od 619€!

 

 

Aria e-Road

Najnovšia kolekcia Bianchi dopĺňajú Aria e-Road. E-bike, ktorý bol oficiálne zverejnený na konci leta.

 

Aria e-Road je aero-karbónový bicykel, vyvinutý systémom Bianchi Inner Power Drive. Ponúka úplne nové možnosti pre cestných jazdcov - mať vzhľad a pocit tradičnej, výkonnostne zameranej pretekárskej jazdy. V prípade potreby na pozadí s výkonnou elektrickou podporou.

 


Všetky predstavené modely, ako aj kompletná kolekcia bicyklov Bianchi pre rok 2019, je dostupná v online katalógu www.bianchi.sk, a tiež ich možno objednávať cez  www.procycling.sk