Požičajte si cyklistické trenažéry Wahoo KICKR a strávte zimu aktívne

Požičajte si cyklistické trenažéry Wahoo KICKR a strávte zimu aktívne

  Kategórie: Predstavenie
 24.10.2022

Rozmýšľate nad cyklistickým "smart" trenažérom, ale nie ste si istý, či vás to bude baviť?

Láka vás direct drive trenažér, ale ešte ste na ňom nesedeli? Chceli by ste si indoor cyklistiku vyskúšať?

Alebo by ste chceli interaktívny trenažér iba na zimu, pretože viete, že prvé jarné lúče znamenajú, že budete bicyklovať iba vonku a trenažér po zvyšok roka nevyužijete... Na všetky vaše otázky máme odpoveď.

Čo je to smart trenažér?

Inteligentný "smart" trenažér umožní aplikáciám tretích strán (Zwift, TrainerRoad, Sufferfest, FulGaz, RGT...) ovládať odpor vášho trenažéra počas jazdy vo virtuálnom svete. Vďaka tomu je tréning v interiéri oveľa zábavnejší.

Odpor zotrvačníka umožňuje napodobniť trasu vašej obľúbenej jazdy a dopriať si tak poctivý tréning v teple domova. Môžete bicyklovať so svojimi priateľmi vo virtuálnom priestore, alebo si nájsť nových priateľov po celom svete.

Wahoo systm

 

Čo je trenažér s priamym – direct drive pohonom?

Wahoo Kickr trenažéry sú vybavené technológiou priameho pohonu a nepotrebujú tréningové koleso. Priamy pohon znamená, že zložíte zadné koleso z vášho bicykla a bicykel upevníte k trenažéru. K trenažéru je namontovaná kazeta. Niektoré výhody trenažéra s priamym pohonom zahŕňajú, ale nie sú obmedzené na: 

  • nie je potrebné samostatné špeciálne koleso, prípadne špeciálna tréningová pneumatika
  • nehrozí skĺznutie zadnej pneumatiky ako na odporovom valci pri intenzívnom úsilí
  • prináša realnejší zážitok jazdy v porovnaní s klasickým valcovým trenažérom

Trenažéry Wahoo v ponuke PRO CYCLING

Wahoo predstavuje priekopníka v cyklistických trenažéroch s direct drive pohonom. Vyznačujú sa spoľahlivosťou, skvelými funkciami a hlavne tichosťou chodu, čo oceníte ako vy, tak aj vaši susedia. Obrovskou výhodou produktov Wahoo predstavuje možnosť spárovania s množstvom rôznych tréningových aplikácií a príslušentva tretích strán. Bezdrôtovo sa viete pripojiť pomocou rozhraní ANT+, ANT+ FE-C, Bluetooth Smart a najnovšie aj wi-fi. Vďaka tomu nie je problém využívať napríklad váš hrudný pás.

Wahoo v sezóne 2023 ponúka ucelenú ponuku trenažérov, ktoré si stručne predstavíme:

Wahoo Kicr Bike

Wahoo kickr bike

Trenažér v podobe plne nastavitelného a personalizovatelného bicykla predstavuje vrchol ponuky značky Wahoo. Umožní vám dokonalé nastavenie 1:1 k bicyklu, s ktorým normálne jazdíte vonku. V novej verzii V2 prichádza s wi-fi konektivitou. Pôvodnú verziu a plnô špecifikáciu nájdete v eshope procycling.sk za skvelú cenu.

Wahoo Kickr Smart V6

Wahoo kickr smart trenazer

Na vrchole ponuky smart trenažérov ponúka Wahoo KICKR Smart vo verzii V6 ultratichú jazdu s prepracovaným zotrvačníkom s odporom až 2200 W, možnosť bočného náklonu a najnovšie aj wi-fi konektivitu. 

Wahoo Kickr Core

Wahoo KICKR Core detail

KICR Core predstavuje bestseller v pomere cena/ výkon. Voľnobežka s odporom 1800 W a pokročilý algoritmus legendárnych direct drive trenažérov od Wahoo prichádza v odolnom stroji. Na našom blogu nájdete recenziu na Wahoo Kicr Core.

Wahoo Rollr

Wahoo rollr trenazerKICKR ROLLR kombinuje skutočný pocit trenažéra KICKR s prirodzeným pohybom valcov. Dva valce s kontrolovaným odporom a jednoduché a bezpečné upevnenie umožňuje použitie vášho bicykla bez nutnosti demontáže kolies.

Hlavné rozdiely medzi napredávanejšími modelmi trenažérov Wahoo:

Kickr Smart V6 Kickr Core Kickr Rollr
Váha 22 kg 18 kg 22,6 kg
Zotrvačník s odporom 2200 w  1800 w  1500 w
Odchýlka merania 1% odchýlka presnosti merania 2% odchýlka presnosti merania 1% odchýlka presnosti merania / externé powermetter pedále
Max. stúpanie stúpanie 20%  stúpanie 16% (aj s kickr climb) stúpanie 10%
Skladnosť skladnejší (dajú sa zložiť nohy) treba montovať pri rozložení zloženie do dlhej "placky"
Kazeta vrátane 11-28 11 sp kazety bez kazety Využívate vlastnú na bicykli
Náklon do strán náklon 5 stupňov bez náklonu

bez náklonu (vlní sa na valcoch)

Pripojiteľnosť Ant+/ bluetooth / WI-FI Ant+/ bluetooth (odporúčame ANT+ adaptér za 39.99,-€) Ant+/ bluetooth/ kábel
Doporučená cena 1299,-€ 799,-€ 799,-€


Wahoo RGT program
Wahoo ponúka vynikajúce sprievodné aplikácie ako tréningový program Wahoo SYSTM a Wahoo RGT pre virtuálne cyklistické jazdy.
Obrovskou výhodou všetkých trenažérov Wahoo je okrem ich tichého chodu množstvo príslušenstva, ktoré ponúkajú, avšak pri zachovaní "otvorenosti" a kompatibility so zariadeniami tretích strán. Montáž, spojazdnenie ako aj nastavenie zariadení je mimoriadne jednoduché a intuitívne, bez nutnosti použitia káblov. Všetky zariadenia sú prakticky bezúdržbové a v prípade dotazov vám odborne a rýchlo poradí Wahoo helpdesk. 

undefined

PRO CYCLING ponúka možnosť požičania si trenažérov

Pokiaľ si chcete vyskúšať zážitok z jazdy vonku v realistickom a tichom indoor tréningu, máte jedinečnú možnosť.

Požičajte si trenažér Wahoo na 2 týždne s komplet príslušenstvom

Ponúkame vám možnosť zapožičať si interaktívny trenažér Wahoo KICKR Core a vyskúšať si ho v pohodlí domova na vašom vlastnom bicykli, s možnosťou zažiť celý ekosystém Wahoo so simuláciou stúpania a ovievania vzduchu..

Wahoo KICKR komplet setup

Požičať si môžete celý set zahŕňajúci KICKR Core trenažér + KICKR Climb + KICKR Headwind + originál Wahoo podložku za cenu 59.99,-€ na 2 týždne

Wahoo trenazer zostava

Požičajte si trenažér Wahoo KICKR Core na celú zimnú sezónu

Ak by ste chceli prepedálovať zimu v pohodlí domova, ale vlastniť trenažér je pre vás zbytočné, viete si u nás zapožičať Wahoo KICKR Core na celú zimu (v období od novembra 2022 do marca 2023) za sumu 250,-€.
Wahoo Kicrk core
Na trenažér je akurát nutné namontovať kazetu s rovnakým rozsahom ako je na vašom súčasnom bicykli. Môžete ju buď demontovať z vášho bicykla, alebo zakúpiť u nás v predajni, resp. v e-shope

Ako prebieha požičanie trenažéra

Požičanie je jednoduché. Kontaktujte nás na email obchod@procycling.sk, do predmetu správy napíšte "požičanie trenžéra" a dajte vedieť, o ktorý druh trenažéra a v akom časovom období máte záujem. Pokiaľ bude vybraný trenažér k dispozícii, dostanete od nás potvrdenie emailom.
 
Následne:
  • trenažér je možné vyzdvihnúť OSOBNE (poštou položky z požičovne neposielame), kedykoľvek počas otváracích hodín v kamennej predajni PRO CYCLING
  • pre zapožičanie je nutné zložiť zálohu 300,-€ V HOTOVOSTI a podpísať zmluvu o zápožičke
  • zapožičané trenažéry je nutné priniesť späť v zmluvne dohodnutom termíne. Pri nedodržaní dohodnutej lehoty bude prenajímateľ penalizovaný
 
Ak vás bicyklovanie doma chytí za srdce a rozhodnete sa trenažér zakúpiť, doplatíte nám iba zvyšok maloobchodnej ceny.
Buďte ale rýchly, počet trenažérov je limitovaný.
Keď už trenažér budete mať, pridajte sa spolu s nami na BIER - Bianchi Indoor Evening Race sériu virtuálnych pretekov na smart trenažéroch prostredníctvom aplikácie WAHOO RGT.
 
Bier event
 
Navštívne náš e-shop pre kompletnú ponuku značky Wahoo.