GAERNE – prémiové tretry priamo z Talianska

GAERNE – prémiové tretry priamo z Talianska

  Kategórie: Predstavenie
 23.01.2020


Do sezóny 2020 rozširuje PRO CYCLING svoju ponuku a tak do portfólia priberáme niekoľko úplne nových a zaujímavých značiek. Jednou z nich je aj značka Gaerne.

Gaerne je výrobca prémiovej obuvi z Talianska s tradíciou už od roku 1962. 





Zakladateľ Ernesto Gazzola od začiatku budoval značku s cieľom vyrábať vysokokvalitnú športovú a cyklistickú obuv. A to sa Gaerne darí dodnes.


Okrem cyklistických tretier nájdete v portfóliu voľnočasovú a pracovnú obuv ako aj čižmy na motorky.




Cyklistické tretry, ktoré bude PRO CYCLING ponúkať ako jediná predajňa v Bratislave, sa vyznačujú kvalitným spracovaním, trvácnosťou, parádnym dizajnom a v neposlednom rade nálepkou „Made in Italy“.

Gaerne ponúka niekoľko modelov pre cestnú a horskú cyklistiku a tiež pre triatlon.




Prečo sme sa rozhodli pre tretry GAERNE?

 

Po značke Gaerne sme poškuľovali už dlho a prierez kolekcie pre sezónu 2020, ktorú sme si mali možnosť „ohmatať“ na Eurobiku, nás jednoducho presvedčila.

Klasické čierne a biele prevedenia jednotlivých modelov dopĺňajú aj originálne a neprehliadnuteľné farby ako oranžová a modrá.

Od prémiovej tretry očakávame nie len atraktívny dizajn, ale aj funkčnosť, pohodlie a množstvo technických vychytávok.

A tých dostávame neúrekom.


Pre cestné tretry sú to napr. Boa systém namiesto klasických šnúrok, skvelý systém odvetrania, špeciálny tvar jazyka či tvar zadnej časti, ktorá chráni pred odieraním päty, či ultraľahké a tenké karbónové podrážky s vysokou tvrdosťou.


Horské tretry sa môžu pochváliť napr. Tarsal support systémom, ktorý pohodlne no pevne drží nohu na správnom mieste, výbornou podrážkou od firmy Michelin, zimný model je vybavený membránou Goretex a mnoho iného.


 

 


Prečo by ste si mali kúpiť tretry GAERNE?

 

Parádne spracovanie, prémiové materiály a pekný dizajn – to všetko vyrobené v manufaktúre v Taliansku.

Obuv, v ktorej závodia profíci ako Dario Cataldo a Matteo Tosatto z tímu Quick-Step, alebo legenda Cadel Evans, či časovkársky šampión Bert Grabsch.


Ak hľadáte najlepšiu možnú tretru na trhu a zároveň sa chcete v pelotóne odlíšiť a byť originálny, Gaerne je tá pravá voľba pre vás.



Dostupné už čoskoro v predajni a v e-shope PRO CYCLING