TOPEAK príslušenstvo - pripravte sa na jazdu.

TOPEAK príslušenstvo - pripravte sa na jazdu.

  Kategórie: Predstavenie
 06.02.2020

Doplnky od značky Topeak ste mali možnosť v našej predajni zakúpiť hlavne na objednávku. Do sezóny 2020 sme sa rozhodli ponúkať (skladom) oveľa viac z ich bohatej ponuky.

Chcete vedieť prečo?

...dozviete sa v článku.



 

„Život je plný malých radostí: svieži ranný vánok, vôňa čerstvo namletej kávy a bezstarostné spoznávanie sveta na Tvojom obľúbenom bicykli. Posledná vec, ktorá by mala robiť starosti, je Tvoja výbava. V prípade doplnkov Topeak, je však táto obava bezpredmetná.“

Takto nás víta Topeak na ich oficiálnej stránke do sezóny 2020.

 

Do nastávajúcej sezóny Topeak predstavuje viac než 60 nových a vylepšených produktov pre cyklistov každého druhu.

Pribudli nové brašne a doplnky pre bikepacking v sérii PakGo, servisné aj mini pumpy, nové vychytávky v multikľúčoch.

Ďalšie vylepšenia sa týkajú kapsičiek, osvetlenia, sád na opravu tubeless ready plášťov, blatníkov a množstva ďalších produktov. To len umocňuje záväzok značky Topeak, produkovať to najlepšie cyko-príslušenstvo na svete.


 

Prečo sme sa rozhodli pre náradie a príslušenstvo Topeak?


Topeak môžno jasne vidieť vo svete cyklistiky. Topeak Ergon Racing Team patrí k jedným z najúspešnejších MTB tímov vôbec. Podporujú však aj Scott-Sram MTB Racing Team, Mitchelton Scott Team, Canyon Factory Racing Team alebo gravity jazdcov ako Fabio Wibmer či Rémy Métailler.

Topeak Ergon Racing Team


So svojimi produktami sa Topeak za uplynulé roky stal držiteľmi všemožných cien, ako napr. Reddot design awards, alebo takmer každý rok hviezdia na výstave Eurobike s nejakou novou vychytávkou.

A opäť to bola návšteva výstavy Eurobike, resp. stánku Topeak, ktorá nás presvedčila, že v našej predajni Vám chceme prinášať komplexnejšiu ponuku tejto značky.

Najmä originálnych produktov, ktoré u konkurencie nemajú obdobu


Napríklad:

Svietici košík, ktorý je vďaka transparentnej fľaši dobre viditeľný takmer z každého uhla. Kúpite pod týmto linkom


Sada blatníkov s integrovaným svetlom, ktorá Vás aj v rušnej doprave zviditeľní. Kúpite pod týmto linkom


...a je toho omnoho, omnoho viacej.

 


Prečo by ste si mali kúpiť náradie a príslušenstvo Topeak?

 

Za 29 rokov histórie sa podarilo doviesť cyklistické doplnky Topeak veľmi blízko k dokonalosti. Vyzerajú nielen vizuálne dobre, ale stopercentne plnia svoj účel. Skúste sa opýtať niekoho vo svojom okolí, kto má s touto značkou reálne skúsenosti.

 

 

Produkty od Topeak sa možno nezdajú nominálne lacné. Vezmite však do úvahy ich spracovanie, trvácnosť, dizajn a funkčnosť korunovanú víťazstvami v rôznych anketách ako odbornou, tak aj laickou verejnosťou.

Topeak totiž vyrába 100% funkčné produkty, ktoré nepodliehajú módnym trendom. Majú za cieľ maximálne spríjemniť a uľahčiť každú jazdu a pomôcť Vám, prípadne ak treba dostať Vás von z najhoršieho.

Ide totiž o doplnky, ktoré prežijú Váš súčasný bicykel. A pravdepodobne aj ďalšie dva.

 



TOPEAK produkty nájdete v ponuke PRO CYCLINGu online pod linkom: https://www.procycling.sk/sk/znacka/topeak