Video: Detské bicykle Academy - ultraľahký bicykel pre každé dieťa

Video: Detské bicykle Academy - ultraľahký bicykel pre každé dieťa

  Kategórie: Predstavenie
 06.08.2021

V dnešnej dobe je potrebné oveľa viac ako kedykoľvek predtým, viesť deti k pohybu a športu. Cyklistika je ideálny šport, ktorý môže spoločne vykonávať celá rodina. Spoločné zážitky na dvoch kolesách sú na nezaplatenie.

Aby sme ale deťom cyklistiku neznechutili hneď v začiatkoch, je dôležité vybrať ten správny bicykel. Pohodlný, ľahký a v neposlednom rade dobre vyzerajúci.

A presne to ponúkajú bicykle nemeckej značky Academy.

 

Ultraľahké detské bicykle Academy 

PRO CYCLING prináša Academy na česko-slovenský trh. Hoci ide o pomerne mladú značku, patrí pod koncern S´COOL, ktorý má s produkciou detských bicyklov, odrážadiel a kolobežiek bohaté skúsenosti.

Bicykle Academy boli navrhnuté v spolupráci s Nemeckým ústavom pre ortopédiu, osteopatiu a športovú medicínu spĺňajúc dôležité ergonomické požiadavky. Pod vedením profesionálov z medicínskej oblasti vytvorili bicykle s ideálnou geometriou a vlastnosťami pre tých najmenších, ktorí sú vo vývoji - aby aj pri dlhších výjazdoch bolo zabezpečené pohodlie a "zdravý" posed

 

Pri bicykloch Academy musíme vyzdvihnúť najmä ich nízku hmotnosť v porovnaní s konkurenciou. Každý model spĺňa jednu podmienku - je ľahší ako 40% normálnej hmotnosti dieťaťa, pre ktoré je daný model určený. Krátke kľuky a vzpriamený posed umožnia kedykoľvek vystrieť nohy a podoprieť sa o zem a zároveň zabezpečiť ergonomickú polohu kolena počas jazdy.

 Jednotlivé rady sa líšia použitím rôzneho priemeru kolies, ktoré nám udávajú približné vekové rozpätie detí, pre ktoré sú určené.

Čo je ale pre všetky veľkosti rovnaké, je použitie rámu z ultraľahkej hliníkovej zliatiny so špecifickým rukopisom Academy, odolných kolies s plášťami, ktoré sú pripravené na obutie bez duší, rexfexných prvkov a troch farieb – modrá, červená, olivová.

 

O jednotlivých modeloch, veľkostiach a ideálnom vekovom rozpätí pre deti, ktoré sú určené, si povieme viac vo videu:

 

Bicykle Academy predstavujú ideálnu motiváciu dieťaťa pre vstup do sveta cyklistiky. 

Ultraľahké detské bicykle Academy kúpite v kamennej predajni PRO CYCLING a e-shope: www.procycling.sk 

 Ak chcete vedieť viac o našom know-how a novinkách, zostaňte s nami v kontakte prostredníctvom FacebookuInstagramu alebo prihlásením sa na odber newslettra, kliknutím na link.

Naviac, ak sa prihlásite na odber newslettra, neujde vám ďalší diel seriálu "Ako sa pripraviť na preteky" a dostanete zľavu na prvý nákup v našom e-shope www.procycling.sk.