Nalini letná kolekcia 2022 - tradícia, komfort a výkon v sviežich dizajnoch

Nalini letná kolekcia 2022 - tradícia, komfort a výkon v sviežich dizajnoch

  Kategórie: Predstavenie
 17.06.2022

Športové odevy Nalini sú vyvinuté v Taliansku spoločnosťou Moa Sport, ktorá dohliada na každú fázu výrobného procesu od návrhu a spracovania látok až po finalizáciu odevu. Tento proces zúročuje skúsenosti získané za viac ako 50 rokov práce po boku profesionálnych cyklistov s neustálym výskumom Moa Lab, technologického laboratória schopného vymyslieť stále výkonnejšie a inovatívnejšie technické riešenia.

V profi cyklistike odjakživa až po súčasnosť

Máloktorá cyklistická značka oblečenia sa za svoju históriu môže pochváliť toľkými menami, ktoré v sumáre v cyklistickom svete pro tour dosiahli také obrovské množstvo úspechov a titulov.
Zo siahodlhého zoznamu víťazov, ktorí obliekali Nalini patrili aj Marco Pantani, Eric Zabel alebo napr:

  • MIGUEL INDURAIN – tím BANESTO - víťaz Giro d´Italia v rokoch 1993 a 1994 ako aj Tour de France v rokoch 1992 až 1995
  • VINCENZO NIBALI – tím ASTANA PRO TEAM - v roku 2014 víťaz Tour de France, v rokoch 2013 a 2016 víťaz Giro d´Italia
  • MARIO CIPOLLINI – tím ACQUA E SAPONE - 2002 víťaz World Road Race Champion a držiteľ bodkovaného dresu v tom istom roku na Giro d´Italia
  • ALEJANDRO VALVERDE – tím CAISSE D'EPARGNE - absolútny víťaz Vuelta di Spagna v roku 2009, okrem toho 2x druhý a 2x tretí

Tim DSM Nalini PRO CYCLINGTím DSM v oblečení značky Nalini

V sezóne 2022 Nalini v pro tour oblieka hneď dva tímy - Intermarché-Wanty-Gobert a DSM. Viac si o spoločnom partnerstve môžete prečítať pod odkazmi:

Biniam Girmaye na Gire NaliniFenomenálne výkony Biniama Girmayeho na Giro d´Italia 2022 sa zapísali do cyklistickej histórie, keďže ako prvý Afričan tmavej pleti vyhral etapu na World Tour podujatí / zdroj: PHOTONEWS


Nalini - profi oblečenie pre každého cyklistu

Nalini len jednoducho nešije, ale hlavne vyvíja produkty, ktoré udávajú smer cyklistike budúcnosti. Všetky použité tkaniny pri výrobe sa vyberajú, upravujú a zošívajú podľa najmodernejších techník a pred použitím v sedle bežného cyklistu musia prejsť rôznymi skúškami v praxi.
Tak máte istotu, že produkt, ktorý si oblečiete, poskytuje tie najlepšie vlastnosti, ktoré súčasná technológia a vývoj ponúkajú.
Továreň Moa Sport je držiteľ certifikátu OEKO-TEX® a používa iba textílie s certifikátom OEKO-TEX®, aby bola zaručená absencia škodlivých a karcinogénnych látok vo všetkých použitých materiáloch, v záujme udržateľnosti a ochrany zdravia spotrebiteľa.
V ponuke nájdete aj dresy zo 100% recyklovaného polyesteru, alebo s prímesou unikátnej tkaniny, ktorá vznikla z kávových zŕn.
Mix horeuvedeného vám Nalini ponúka aj v aktuálnej kolekcií oblečenia a doplnkov

NALINI NEW SPEED cyklisticky dres PRO CYCLING

Nalini letná kolekcia 2022

Aktuálna letná kolekcia okrem nadupaných technológií ponúka atraktívne dizajny, s ktorými sa na cestách a v lesoch naozaj nestratíte.
Taliansky dizajnérsky rukopis je zhmotnený v niekoľkých radoch, ktoré ponúknu presne tie vlastnosti,ktoré v jednotlivých disciplínach cyklistiky požadujete a potrebujete:

ERGO LINE – pre tých, ktorí idú nadoraz až do cieľa

Oblečenie s prívlastkom „druhá koža“ využije každý jazdec, ktorý je zameraný na výkon. Unikátne materiály a strihy vychádzajú z pretekárskej histórie značky, ktorá ich prináša širokej verejnosti.
Nájdete tu priliehavé dresy, ktoré disponujú na pleciach a rukávoch použitým materiálom High Speed s prúžkovanou textúrou, ktorá preukázateľne znižuje aerodynamický odpor. Nohavice disponujú napr. Kinetech tkaninou pre dokonalú kompresiu, laserovým rezaním dielcov, mimimom stehov, či špičkovou vložkou. V ponuke nájdete aj pretekárske kombinézy.

NALINI BAS ERGO FIT dres PRO CYCLINGNalini Bas Ergo Fit je aerodynmický dres z kolekcie Nalini Ergo Line

VENTURES LINE – pre tých, ktorí blúdia, aby našli samých seba

V centre pozornosti na gravel –Ventures line predstavuje oblečenie, ktoré ponúka pohodlie pre dlhé jazdy v sedle bicykla. Dresy aj nohavice ponúkajú trvácne materiály a uvoľnenejšie strihy. Množstvo praktických vreciek využijete aj pri dlhých jazdách na cestnom alebo horskom bicykli.

nalini venture line nohavice procycling.pngPraktické nohavice Nalini Bas Journey Bib Short

COLOR & FUN LINE – pre tých, ktorí vedia, že cyklistike je hlavne o zábave

Nalini si kladie otázku, prečo sme vlastne začali bicyklovať? Cyklistika je predsa hlavne o zábave!
A presne to zosobňuje rad oblečenia Color & Fun line. Prináša zaujímavé a originálne farebné dizajny pre ľudí, ktorí sa neboja vystúpiť z radu. Farebnosť a pestrosť dizajnov však skrýva všetky moderné technológie. Preto budete v sedle nielen dobre vyzerať, ale aj cítiť sa pohodlne.

Nalini new atlanta cyklodres PRO CYCLINGNápaditý a pútavý dres Nalini New Atlanta


SINGLE TRACK LINE – pre tých, ktorí majú divokosť v srdci

Oblečenie určené predovšetkým pre horských cyklistov. Vďaka voľnejším strihom ho viete využiť aj pri každodennej ceste do práce.
Moderné materiály sa vďaka špeciálnej úprave nežmolkujú ani pri nosení ruksaku a ľahko nezatrhnú pri strete s konárikmi či rastlinami na vašich oblúbených trailoch.

Damsky mtb dres Nalini CROSS lady PRO CYCLINGNalini CROSS lady je všestranný dámsky MTB dres s krátkym rukávom


PINK LINE – pre ženy, ktoré vedia oceniť kvalitu

Vyzdvihnutím ženskosti a výkonu prináša Nalini všetky technické a technologické vychytávky z mužských radov aj ženskému publiku. Samozrejme v dobre padnúcich strihoch a originálnych dizajnoch. Od pretekania na ceste, cez pohodlné výjazdy, až po objavovanie horských chodníkov.

Damsky cyklisticky dres Nalini New Turin 2006 PRO CYCLINGVašu originalitu vyzdvihne dámsky dres Nalini New Turin 2006


FULL SEASON – pre tých, ktorých nezastaví počasie

Letnú kolekciu dopĺňa rad unisex oblečenia a doplnkov, ktoré viete využiť celoročne. Či už počas sviežich rán, alebo pri náhlej zmene počasia ich určite oceníte. Vetru a vode odolné ochranné vrstvy dopĺňajú návleky, ponožky, rukavice a funkčné spodné prádlo.

NALINI FUNNY ARMS Navleky na ruky PRO CYCLINGÚsmev na tvári vyčaria praktické návleky na ruky Funny Arms s „tetovaním“

Nalini ponúka Custom oblečenie podľa vlastného dizajnu

PRO CYCLING ako oficiálny distribútor značky Nalini pre slovenský a český trh ponúka možnosť nechať si vyrobiť dresy, resp. sety a doplnky na mieru podľa Vami želaného dizajnu. Váš klub alebo tím tak môže mať originálny dizajn na prvotriednom drese s logom Nalini a to už od 10 kusov. Viac informácií pod týmto linkom.

Nalini kolekcia leto 2022 vám umožní podať čo najlepší výkon vďaka prvotriednym technológiám v športovo- odevnom priemysle a ponúka štýl podčiarknutý talianskym dizajnom, vďaka ktorému sa budete v sedle bicykla cítiť a vyzerať vždy skvele.

Oblečenie od značky Nalini nájdete v našom e-shope po kliknutí sem: zobraziť ponuku NALINI

Pripojte sa k našej komunite na Instagrame prostredníctvom NALINI SK/CZ

Ak chcete vedieť medzi prvými , čo pre Vás chystáme, nie je lepšia voľba ako prihlásiť sa na odber newslettra - kliknutím na link. Prihlásením získate zároveň zľavu na prvý nákup.