Reynolds predstavuje 25 mm - cestné kolesá, ktoré excelujú nielen v stúpaniach

Reynolds predstavuje 25 mm - cestné kolesá, ktoré excelujú nielen v stúpaniach

  Kategórie: Predstavenie
 25.04.2024

Ste jazdec, ktorého kvalita jazdy je meraná počtom vertikálnych metrov? Máte radi masochizmus stúpaní a vzrušenie zo zostupu? Ak potrebujete verného spojenca, s ktorým sa budete zlepšovať, existuje jasné riešenie. Ak hľadáte lepšie a rýchlejšie kolesá, nehľadajte ďalej. Prichádzajú nové 25 mm cestné kolesá Reynolds.

Nový rad kolies s nízkym profilom od Reynolds je úžasne ľahký prémiový špecialista na zdolávanie najstrmších prevýšení, ktorý je postavený na výkon a vzrušenie na každej ceste, no skutočne vynikne v horách.

Reynolds 25 mm koleso detail

 

Nízke koleso s maximálnou spoľahlivosťou

Aj keď trh uprednostňuje vysoké ráfiky, výhody nižšieho profilu boli často prehliadané iba zo štýlových dôvodov.

Reynolds sa rozhodol zmeniť tento pohľad a vytvoriť univerzálne riešenie, ktoré exceluje v horách a zároveň poskytuje rýchlostné parametre pre šprint. Cieľom bolo vytvoriť koleso, ktoré neskrýva žiadne kompromisy, či už ide o stabilitu, efektivitu, reakciu alebo spoľahlivosť. Inžinieri z Reynoldsu sa venovali redukcii hmotnosti, pričom sa starali o zachovanie extrémnej odolnosti, čo umiestnilo verziu PRO medzi najľahšie cestné kolesá na trhu. S hmotnosťou len 1251 gramov, predstavuje BL25 PRO ľahké koleso, ktoré zároveň poskytuje ultimátny výkon a záruku odolnosti pri maximálnom prenose sily. Tým sa zabezpečí výkon, ktorý obstojí skúškou času a konkurencie.

Reynolds 25mm jazda kopcom

 

Aerodynamický profil pre maximálny výkon

Pri Reynolds kolesách platí, že čím nižšia hmotnosť, tým väčšia rýchlosť. Pri nízkej hmotnosti sa zvyšuje aj efektivita, vďaka optimalizácii prenosu energie. Kolekcia Reynolds ponúka širokú škálu riešení pre rôzne jazdné podmienky, od profesionálnych verzií po amatérske. Použitá technológia zabezpečuje rýchly a efektívny prenos sily, čo umožňuje jazdcovi dosiahnuť maximálny výkon. Nový aerodynamický profil zvyšuje stabilitu a znižuje úsilie potrebné na prekonanie odporu vzduchu. V kombinácii so širokou škálou kompatibilných pneumatík a bezdušových systémov ponúkajú Reynolds kolesá najlepšie náčinie pre jazdenie na ceste.

Reynolds 25mm jazda

Nové Reynolds BL25 ponúkajú riešenie, ktoré dáva jazdcovi nielen výhody vo forme aerodynamickej efektivity zo širokého spektra uhlov vetra, s ktorými sa stretne na ceste, ale aj najvyšší stupeň stability možný pri danej výške ráfika. Pridaná stabilita zlepšuje kontrolu a v dôsledku toho umožňuje jazdcovi udržanie aerodynamickej polohy dlhšie, bezpečnejšie a pohodlnejšie. Všetky tieto predpoklady boli otestované aj v reálnych podmienkach profesionálnymi jazdcami. Nejde teda o žiadne tabuľkové premietanie do lepšieho výkonu, ale skutočný fakt!

 

Ten najlepší ráfik pre vrchára

Ráfik s nízkym profilom môže byť stále navrhnutý tak, aby bol viac aerodynamický a efektívny. Navrhnuté dizajnovou filozofiou Reynolds RAV, nový profil DET 2 predstavuje najkomplexnejšie a funkčné aerodynamické riešenie ráfikov z celej ponuky Reynolds. Rovnako ako pri všetkých modeloch kolies Reynolds, aj verzia 25 mm je dostupná vo verziách PRO, EXPERT a AR.

Reynolds 25 mm rafik detail

Je však jedno, ktorý model si zvolíte, máte záruku skvelej aerodynamiky, pretože Reynolds ponúka rovnaký profil ráfiku bez ohľadu na označenie.

Vnútorná šírka ráfika v hodnote 21 mm poskytuje najlepšie rozhranie medzi pneumatikou a ráfikom a následne aj výkon, prihliadajúc na súčasný dizajn pneumatík v najpoužívanejšej šírke 28 mm. Takáto kompatibilita umožňuje nielen pohodlie, ale aj nižší valivý odpor vďaka väčším pneumatikám jazdených pri porovnateľne nižších tlakoch. Ráfik je kompatibilný s akoukoľvek bezdušovou pneumatikou.

Reynolds nahlad 25 cestne kolesa

 

3 úrovne spracovania

Tak ako pri ostatných modelových radoch, Reynolds prichádza aj pri 25 mm s troma úrovňami spracovania vo verziách:

Black Label 25 PRO DB – na vrchole ponuky, prichádza s technológiou ráfikov CR6, nábojom a 3 západkovým orechom navrhnutým Reynolds, ktorý produkuje Industry Nine a Sapim CX-Ray špicmi s počtom 20/24. Set váži 1251 gramov. Pre viac info o BL25 PRO klikni tu

  

Black Label 25 Expert DB – verzie v strede ponuky s technológiu ráfikov CR6, 3 západkový orech Ringle Super Bubba X, špice Sapim CX-Ray s počtom 24/24, pri hmotnosti setu kolies 1268 gramov. Pre viac info o BL25 Expert klikni tu

  

AR25 DB – AR je skratka pre „All round“- to sú všetky Reynolds technológie s príťažlivou cenovkou. Ráfiky s technológiou CR3, orech Ringle SRX Road s 3 západkami, špicmi Sapim Sprint s počtom 24/24 a celkovou váhou 1432 gramov. Pre viac info o AR25 klikni tu

Nízky profil s vysokým výkonom, to je Reynolds 25 mm. Kompletnú ponuku, skladovú dostupnosť či možnosť predobjednávky nájdete v našom eshope

 

Pre najčersvejšie novinky zostaňte s nami v kontakte prihlásením sa na odber newslettra.