DOTOUT - cyklo oblečenie predstavujúce finálnu bodku k dokonalému výjazdu

DOTOUT - cyklo oblečenie predstavujúce finálnu bodku k dokonalému výjazdu

  Kategórie: Predstavenie
 14.05.2020

Nie je tajomstvom, že v PRO CYCLINGu máme slabosť na talianske značky. Z krajiny, kde vznikla cyklistika ako taká a ktorá sa vyznačuje veľkým zmyslom pre módu, vzišla aj mladá značka, ktorá poskytuje prienik toho najlepšieho z oboch svetov - Dotout.



Názov Dotout predstavuje slovné spojenie slov „dot“, čo je v angličtine výraz pre bodku a „out“, čo je doslovne preložené ako „vonku“. Celý názov tak stelesňuje túžbu po zmene. Prerušuje váš život tým, že vie, kedy „zastaviť“ náš hektický rozvrh a každodennú rutinu, aby ste sa mohli „dostať von“ a úplne ponoriť do svojej vášne a športu v prírode.

Dotout je talianska značka pre ľudí, ktorí vedia, ako vyvážiť nároky na prácu a rodinu so svojou športovou vášňou.

 

 

Prečo sme sa rozhodli pre oblečenie Dotout?

 

V nabitej konkurencii funkčného cyklistického oblečenia očakávame nie len funkčnosť, pohodlie a množstvo vychytávok, ale aj atraktívny dizajn.

Dotout nás presvedčil v každom aspekte. Kvalita spracovania a materiálov je na vysokej úrovni, ako býva u Talianov zvykom.

Funkčnosť a trvácnosť je overená aj profesionálmi. Ako dôkaz slúži kolekcia oblečenia pre Pinarello tím z názvom Pinarello Powered by Dotout.

V neposlednom rade očakávame od špičkového cyklistického oblečenia aj moderný dizajn. Dotout v tomto smere nesklame aj náročného spotrebiteľa. Celá kolekcia sa vyznačuje farbami v príjemných tónoch, zaujímavými kombináciami vzorov a strihmi.

Dizajnový akcent na funkčnosť nájdete takmer na každom kúsku oblečenia. Nám sa veľmi páči napríklad Dot Safe reflexné nepremokavé vrecko na dresoch, ktoré slúži na ochranu elektronických zariadení a zároveň zvyšuje viditeľnosť jazdca.


 

  

Prečo by ste si mali kúpiť oblečenie Dotout?

 

Ak viete presne, čo potrebujete, v kolekcii Dotout to jednoducho nájdete. Každý kúsok oblečenia Dotout má v popise jasne uvedené vlastnosti ako priedušnosť, vetru odolnosť, či odporúčaný teplotný rozsah.

Taliansky rukopis je cítiť v každom jednom kúsku, ako pre pánov, tak aj pre dámy. Parádne spracovanie, fungujúce materiály a originálny dizajn.

Ak sa chcete v pelotóne alebo v teréne odlíšiť a byť originálny, Dotout je tá pravá voľba pre vás.


Novú kolekciu objavíte v predajni PRO CYCLING v bratislave alebo v e-shope www.procycling.sk pod týmto linkom