DOTOUT - kolekcia jar/leto 2021 - bodka korunujúca váš osobitý štýl

DOTOUT - kolekcia jar/leto 2021 - bodka korunujúca váš osobitý štýl

  Kategórie: Predstavenie
 26.04.2021
Po minuloročnom úspešnom uvedení značky DOTOUT na slovenský trh, Vám PRO CYCLING prináša novú kolekciu jar/ leto 2021. Okrem oblečenia sa môžete tešiť aj na prilby! A to všetko v limitovaných počtoch.


 

Názov DOTOUT predstavuje slovné spojenie slov „dot“, čo je v angličtine výraz pre bodku a „out“, čo je doslovne preložené ako „vonku“. Kombinácia, ktorá hovorí kedy „zastaviť“ náš hektický rozvrh a každodennú rutinu, s možnosťou „dostať sa von“ a úplne ponoriť do vášne k športu v prírode.

Užite si „svoje“ 2 hodiny času aktívne. Vďaka vyšperkovaným a prepracovaným dresom, nohaviciam, doplnkom a prilbám DOTOUT sa môžete sústrediť sa iba na jazdu.

A pritom vyzerať štýlovo!

 

Novinky 2021 v oblečení DOTOUT - prémiové materiály a unikátny look

 

Aktuálna kolekcia prináša na výber mnoho rôznych materiálov. Dominujú aero dresy z materiálu Dot Hot X-Light Sensitive s rúrkovitou štruktúrou pre teplé dni, alebo dresy s prímesou jemnej merino vlny Dot Wool Compact Light.

Dres DOTOUT Combat je výnimočne ľahký, priedušný dres do teplých dní


Vďaka teplotnému rozsahu a uvádzaným vlastnostiam pri každom drese, si viete vybrať presne to, čo potrebujete.

Nechýbajú charakteristické 3 zadné vrecká vrátane Dot Safe – vodeodolného, reflexného vrecka s vertikálnym zipsom pre ochranu elektrických prístrojov.

Dámsky dres DOTOUT Flag W s rukavičkami Galaxy W a čelenkou DOTOUT Essential

 


Cyklistické nohavice disponujú anatomickými vložkami Dot Pro, vyrobenými z peny s vysokou hustotou 120kg/m3. Pokrýva ich inovatívna textília, ktorá zlepšuje mikrocirkuláciu a poskytuje vynikajúcu reguláciu teploty. To vám dáva záruku pohodlia aj počas dlhých hodín v sedle.


V aktuálnej kolekcii nájdete aj voľnejšie cyklo nohavice na MTB, e-bike, ale aj bežné voľnočasové nosenie.

 


Praktické rukavice, ponožky, návleky a nákrčníky. Doplnky z elastických materiálov, ktoré dávajú pohodlie na prvé miesto.

Pohodlné a štýlové ponožky DOTOUT Dots pre dámy



Zaujímavé grafiky z nich robia osobitný doplnok, v ktorom sa sústreďuje technickosť a moderný štýl. Vďaka doplnkom DOTOUT si môžete svoj outfit vyladiť do bodky.

 


Prilby DOTOUT – novinka v sezóne 2021 na Slovensku

Každý jazdec by mal v prvom rade myslieť na svoju bezpečnosť. Kvalitná prilba, ktorá spĺňa všetky bezpečnostné normy musí byť samozrejmosť. A ak je zároveň pohodlná a štýlová, nie je o čom. A presne to do bodky spĺňajú prilby DOTOUT.

 

Za všetky spomeňme prilbu Dotout Kabrio HT.2Novinka 2v1. Prilba s odnímateľnou hornou časťou HT Hard Top, vďaka ktorej ste chránení proti dažďu a chladu. Čo je však dôležitejšie, práve táto časť má špeciálny tvar, ktorý zvyšuje aerodynamický výkon. Po jej odstránení má samozrejme prilba nižšiu hmotnosť a lepšiu ventiláciu.

 


 

DOTOUT ponúka prostriedky ako vyvážiť nároky na prácu a rodinu so svojou športovou vášňou. Práve preto aktuálna kolekcia jar/ leto 2021 neponúka žiadne kompromisy, ale prvotriedne funkčné materiály, bezpečnostné vychytávky integrované v každom dizajne a neopakovateľný štýl s nálepkou „Made in Italy“.

 

NAVIAC VŠETKY KÚSKY Z AKTUÁLNEJ KOLEKCIE SA PREDÁVAJÚ V LIMITOVANÝCH POČTOCH LEN NIEKOĽKO KUSOV.

 

Vyberte si svoj originál hneď teraz a vylaďte svoju jazdu do poslednej bodky. Kolekciu jar / leto 2021 značky DOTOUT nájdete pod týmto linkom: https://www.procycling.sk/sk/znacka/dotout/


Ak chcete vedieť o našich akciách a aktivitách viac, zostaňte s nami v kontakte prostredníctvom FacebookuInstagramu alebo prihlásením sa na odber newslettra, kliknutím na link.

Naviac, ak sa prihlásite na odber newslettra, dostanete zľavu na prvý nákup v našom e-shope www.procycling.sk.