DOTOUT - kolekcie jeseň / zima - pohodlie a štýl v každom počasí

DOTOUT - kolekcie jeseň / zima - pohodlie a štýl v každom počasí

  Kategórie: Predstavenie
 29.10.2020

PRO CYCLING prináša značku DOTOUT na slovenský trh. Po úspešnom uvedení letnej kolekcie a pozitívnych ohlasoch z radov cyklistov a zákazníkov, hrdo predstavujeme výber z kolekcie jeseň / zima.



Ako sa môžete dočítať na oficiálnej stránke DOTOUT, majú jasno v tom, kto je ich cieľová skupina. Citujeme: „Sofistikovaný spotrebiteľ, ktorý vyhľadáva a oceňuje technickú povahu produktu, je schopný vyberať a miešať rôzne kúsky pre aktuálny a osobný štýl.“

A ako sme sa mohli sami presvedčiť už pri letnej kolekcii – skvelé technicky prepracované oblečenie a doplnky, majú silný akcent na aktuálny štýl. Ten ale rozhodne nie je na úkor kvality. Každý kus oblečenia totiž v sebe skrýva mnohé prepracované technické detaily a trvácne materiály.

 

DOTOUT ale myslí aj na konzervatívnejšieho cyklistu a časť kolekcie ponúka v modernom minimalistickom dizajne a tmavších farbách. Každý kúsok odevu však zdobí charakteristický, častokrát funkčný doplnok podčiarkujúci filozofiu značky.  

 

Sami si tak môžete nakombinovať outfit presne podľa Vášho gusta – napríklad tmavé nohavice s výraznejším dresom, a to bez obáv o pohodlie alebo funkčnosť.

 


Čo je nové v aktuálnej kolekcii DOTOUT jeseň zima?

 

DOTOUT ponúka rôzne vrstvy funkčného oblečenia v niekoľkých úrovniach do každého počasia. Od dresov, búnd a nohavíc až po rukavice a doplnky. Každý produkt má popísané vlastnosti a ako priedušnosť, vetru odolnosť, či odporúčaný teplotný rozsah.

Vďaka tomu si môžete vybrať kúsky jasne a presne do teplôt, počas ktorých jazdíte. Mnohé dresy pre teplotné rozmedzie + 6°až + 15° C (napr. model Galaxy) tak môžete jazdiť od skorej jesene do neskorej jari. Oblečením pod zimnými bundami (napr. model Polar na cestu, či Verto na MTB) ich zároveň využijete ako strednú vrstvu, keď vonkajšie teploty oscilujú okolo dobu mrazu.


DOTOUT využíva mnohé vlastné technicky vychytané materiály – napr. konštrukciu tkaniny Dot Sandwich s viacerými vrstvami textílie, pre získanie ideálnych vlastností. Kombinácie Dot Air & Water Block tkaniny s membránou, či Dot Cold Warm tkaninou udržiavajúcou teplo ako aj dresy s prímesou merina.  

Praktickú stránku podčiarkuje Safe Dot Reflex – vrecko na zadnej strane s reflexnými prvkami, ktoré vďaka vodotesnej membráne ochráni napr. Váš mobilný telefón.

 

 

Ak patríte medzi ľudí, ktorí úspešne vyvážia svoju športovú vášeň s požiadavkami každodenného života tým, že „čas pre seba“ venujú športu a pohode, DOTOUT je presne pre Vás.

Najmä ak Vás pred výjazdom neodradí ani horšie počasie, alebo nižšia teplota.

Veď ako už slogan napovedá: BACK IN TWO HOURS


NAVIAC VŠETKY KÚSKY Z AKTUÁLNEJ KOLEKCIE SA PREDÁVAJÚ V LIMITOVANÝCH POČTOCH LEN NIEKOĽKO KUSOV a počas sezóny tovar nebudeme dopĺňať.

 

Celú ponuku značky DOTOUT nájdete v kamennej predajni PRO CYCLING ako aj (kliknutím na link) online v e-shope www.procycling.sk