GHOST - dizajnovo originálne bicykle za rozumný peniaz

GHOST - dizajnovo originálne bicykle za rozumný peniaz

  Kategórie: Predstavenie
 12.03.2020
V roku 1993 sa dvaja kamaráti Uwe Kalliwoda a Klaus Möhwald rozhodli v malej garáži zhmotniť vlastnú víziu horského bicykla. Postavili prvý Lector – štýlový, ľahký a funkčný horský bicykel, aký dovtedy nemal obdobu.

Tým položili základy nemeckej značky bicyklov - Ghost.



Ghost dnes patrí medzi popredných európskych producentov bicyklov. Podporuje profesionálnych športovcov takmer v každom odvetví horskej cyklistiky. Ghost factory racing team zbiera ocenenia vo svetovom XC pohári. Pro jazdec Tomáš Slavík z Čiech, je svetovou jednotkou vo fourcrosse a zjazdových závodoch.

 

Preto sme veľmi radi, že značku Ghost môžeme v sezóne 2020 ponúknuť našim zákazníkom.

 

 


Prečo sme sa rozhodli pre bicykle Ghost?

 

Ghost je značka, ktorú sme chceli zaradiť do nášho portfólia už dávnejšie. Bicykle majú tradíciu a aj my máme s nimi bohaté praktické skúsenosti. Či už sú to nižšie rady pre turistické jazdenie, alebo špeciály na závody naprieč všetkými disciplínami horskej cyklistiky.

Okrem technického spracovania a ponúkaných výbav, nemožno opomenúť pekné farby a zaujímavé dizajny jednotlivých modelov.

 


 

Prečo by ste si mali kúpiť bicykel značky Ghost?

 

Veríme, že jasnú odpoveď dostanete po prečítaní nasledujúcich riadkov a stručného predstavenia toho (podľa nás) najzaujímavejšieho, čo ponúka kolekcia 2020.

 

Kato

 

Ideálna voľba pre turistov, nadšencov a začínajúcich cyklistov.

V sérii KATO nájdete rýchle, univerzálne a cenovo dostupné modely s pevným rámom na 26, 27,5 a 29 palcových kolesách.



Ghost Kato 4.9 – 3x9, deore, cena: 739€, kúpite: tu

 

Veľkosti rámov sú úmerné veľkosti kolies, čo znamená, že máme správnu veľkosť pre každú výšku postavy od veľkosti XXS až po XL. Vďaka overenej geometrii rámu a pohodlnému a pritom športovému posedu, si hravo poradia v každej situácii, či už šplháte do kopca, alebo ste na dlhom výlete.


 

Lector

 

Tento bike nesie DNA značky Ghost v jeho najčistejšej forme.

Najľahší, najrýchlejší, najostrejší.

Lector bol vôbec prvý model, ktorý uzrel svetlo sveta v roku 1993. V roku 2016 prišla jeho reinkarnácia v karbónovom šate s označením LC.

Spoznáte ho podľa charakteristického ostrého vzhľadu, kde kabeláž skrytá v ráme nijak neruší provokatívnu zmes ostrých hrán a plynulých prechodov.

Víťaz mnohých ankiet a nezávislých testov.

 

Ghost Lector 2.9, 1x12 SLX, cena: 1799€, kúpite: tu

 

Po piatich super úspešných sezónach prichádza v roku 2020 Lector novej generácie, ktorý za svojim predchodcom v ničom nezaostáva a navyše ho v mnohých smeroch prekonáva.

Nový Lector charakterizuje originálna zadná stavba, ktorá je po vzore listového pera navrhnutá tak, aby čo najlepšie pohlcovala vibrácie pri zachovaní maximálnej bočnej tuhosti.

 


Ghost Lector Essential, 1x12 NX, cena: 2499€, kúpite: tu

 

Jazdca však najviac dostane dokonalá geometria pod názvom SuperFit. Tá je vyladená už pri vývoji rámu podľa starostlivo vytvoreného algoritmu založeného na desiatkach tisíc biometrických dát rôzne vysokých jazdcov. Dĺžky rámových trubiek a ich vzájomné uhly sú navrhnuté tak, aby sme vytvorili ideálnu geometriu rámu pre každú výšku postavy.

 

 

SL AMR

 

Ak hľadáte univerzálneho parťáka za rozumnú cenu, SL AMR je odpoveď.

Najpredávanejšie celoodpružené biky SL AMR sú biky na všetko. Buď v konfigurácii s ľahkým, štýlovým karbónovým rámom alebo rámom z odľahčenej hliníkovej zliatiny. 27,5 palcové alebo 29 palcové kolesá s pevnými osami, so vzduchovými ako aj prakticky bezúdržbovými pružinovými tlmičmi a vyladenými komponentami, ktoré spolu perfektne fungujú.

 


Ghost SLAMR 2.9, cena 1899€, kúpite: tu

 

Ghost trailbiky ako aj endurá vám umožnia stúpať do kopcov s ľahkosťou a pri zjazdoch si zaručene užijete veľa zábavy. Vďaka pohodlnému a pritom športovému posedu máte plnú kontrolu nad bicyklom aj po dlhých hodinách v sedle.

 

 

Ghost sú aj gentlemani pre dámy

 

Ak hľadáte kvalitný univerzálny bicykel s geometriou prispôsobenou ženám a výborným pomerom cena / výbava, modelová rada Lanao nesklame.

Lanao vyniká ľahkou ovládateľnosťou a geometriou dávajúcou pocit istoty.

 


Ghost Lanao 5.7 so vzduchovou vidlicou, cena: 849€, kúpite: tu

 

Veľkosti rámov sú úmerné veľkosti kolies, čo znamená, že máme správnu veľkosť pre každú výšku postavy. V menších veľkostiach je bicykel dostupný s 27,5 palcovými kolesami, vo väčších potom na 29 palcových kolesách.

 

 

Krosové bicykle Square Cross

 

Ak hľadáte skôr spevnené cesty, mestský bicykel alebo máte radi výlety po hrádzi, rada Square Cross je to pravé orechové.

Ghost Square Cross prichádza v elegantných farbách s moderným, nadčasovým a originálnym dizajnom, ktorý je v dobrom slova zmysle niekde úplne inde, ako konkurencia. A to s rámom z odľahčenej hliníkovej zliatiny. Všetka kabeláž schovaná v ráme, čistý dizajn, zladené a spoľahlivé komponenty.



Ghost Sqare Cross 2.8, 3x10 XT, cena: 849€, kúpite: tu

 

Štýlový rám sa predáva v niekoľkých konfiguráciách v pánskom, ako aj dámskom prevedení.

  


 

Ghost myslí aj na deti

 

Celá modelová rada KATO KIDS bola špeciálne navrhnutá tak, aby spĺňala náročné potreby detí. So zreteľom na ich pohodlie a bezpečnosť zohľadňujú všetko potrebné pre ich dvojkolesové dobrodružstvá!

 

 

Ghost Kato R1.0 AL, 20“ kolesá, cena 349,-€, kúpite: tu

 

Ghost Kato s rámom z ľahkej hliníkovej zliatiny a odolnými a kvalitnými komponentami, ktoré sú špeciálne vyladené pre deti a vyžadujú len malú údržbu.

Vaše deti ich budú milovať.

 

 

Nemecká precíznosť, kvalita, overená funkčnosť a zaujímavý dizajn. 

Ghost sú jednoducho bicykle, ktoré majú čo ponúknuť v každom odvetví cyklistiky, napr. aj na poli gravelov či e-bikov a jazdcom každej výkonnostnej úrovne.

A to všetko za naozaj rozumné peniaze.


 

Celú ponuku značky Ghost, resp. Vášho favorita nájdete kliknutím na link.