Nalini - kolekcia jar/leto 2021 - tradícia, ktorá udáva trendy

Nalini - kolekcia jar/leto 2021 - tradícia, ktorá udáva trendy

  Kategórie: Predstavenie
 14.04.2021

Aktuálna kolekcia jar / leto 2021 je dielom dizajnérov spoločnosti Nalini, ktorí vyberali najkvalitnejšie funkčné tkaniny a pretransformovali ich do vycibrených kúskov pre cyklistov všetkých výkonostných kategórií. Vytvorili tak najlepší cyklistický šatník pre všetkých. 



Vďaka takmer 50 rokom skúseností s navrhovaním a výrobou cyklistických odevov pre profesionálne tímy a športovcov, je to ich šanca zdieľať svoju vášeň a odborné znalosti s cyklistickými nadšencami.

 

Tradícia, ktorá vytŕča z radu šedého priemeru

Zakladatelia značky bratia Mantovaniovci začali so šitím odevov v šesťdesiatych rokoch minulého storočia. Dnes Nalini predstavuje popredného výrobcu športových odevov, ktoré sa do dnešných dní vyvíjajú, navrhujú a finalizujú v Taliansku.

Rukopis Nalini nájdete aj v profesionálnych tímoch ako Banesto, Carrera, Astana či Cofidis.

Tradícia, ktorá vychádza z koreňov cyklistiky, píše súčasnosť a zároveň myslí na budúcnosť. Nalini používa vo výrobe certifikované materiály šetrné k prírode. Napríklad vložky v nohaviciach sú vyrobené z materiálu Oeko-tex. V aktuálnej kolekcii nájdete aj dresy, vyrobené zo 100% recyklovaného, extra ľahkého Polyesteru.

 


Nové rady v sezóne 2021

V novej sezóne prichádza Nalini aj s novým názvoslovím pre svoje kolekcie. To vzniklo na podnet športovcov a verejnosti s cieľom jednak sprehľadniť ponuku, ako aj dať jasne najavo využitie pre jednotlivé kúsky oblečenia a doplnkov.

 

 

Ergo line – kde je tvoja cieľová rovinka?



Jazdec má oblečený dres Nalini Bas Respect a rukavice Bas Freesport

Pre milovníkov rýchlosti a výkonu. Oblečenie s prívlastkom „druhá koža“, vyznačujúce sa použitím elastickej sieťoviny z recyklovaných materiálov. Určené predovšetkým na použitie v horúcich a vlhkých klimatických podmienkach. Vďaka ľahkým materiálom ideálne aj pre domáce jazdenie na trenažéri.

 

 

Ventures line – zablúď, aby si opäť našiel sám seba



Praktické nohavice Nalini Bas Journey Bib Short

Nalini odpoveď na rastúci Gravel segment. Využiteľné však aj pre MTB alebo grand fondo jazdcov. Oblečenie, ktoré ponúka pohodlie pre dlhé jazdy v sedle bicykla. Dresy aj nohavice ponúkajú trvácne materiály, množstvo vreciek a uvoľnenejšie strihy.

 


Color & Fun line – späť ku koreňom cyklistiky

Originálne a veselé dresy Nalini Seoul 1988 - 2021


Spomínate si ešte, prečo ste vôbec začali bicyklovať? Pretože cyklistika je hlavne o zábave!

Všetky pozitíva cyklistiky spolu s prémiovými materiálmi skĺbil práve rad oblečenia Color & Fun line. Prináša zaujímavé a originálne farebné dizajny pre ľudí, ktorí sa neboja vystúpiť z radu. Vďaka nim zvyšujete v premávke svoju viditeľnosť, čím zvyšujete vlastnú bezpečnosť. Kolekcia prináša mix strihov, od obtiahnutých až po voľnejšie tak, aby si v nej našiel to svoje skutočne každý.

 

 

Single track line – pre divokosť v srdci

Jazdec má na sebe dres Nalini Bas Cross a nohavice Ais Click Short


Rad určený predovšetkým pre horských cyklistov. Oblečenie však pohodlne využijete aj pri každodennej ceste do práce.

Vyznačuje sa najmä voľnejšími strihmi. Špeciálna úprava materiálov dresov zabraňuje žmolkovaniu pri pravidelnom jazdení s ruksakom na chrbte alebo zatrhnutiu pri objavovaní nových trailov. Nohavice sa vyznačujú voľnejšími strihmi s množstvom vreciek, čo využijete aj pri bežnom nosení mimo bicykla.

 

 

Pink line – ženskosť v spojení s výkonom

Nádherný dres ako funkčná ozdoba každej cyklistky Nalini Bas Beijing 2008


Pink line ponúka všetky prémiové materiály a vychytávky z mužských kolekcií v atraktívnych dizajnoch a strihoch špecificky určených pre nežné pohlavie.

 


Nalini základná vrstva

Základná vrstva je nutnosť v každom ročnom období - letné funkčné tielko Nalini Merida


Nalini ponúka aj spodné vrstvy na reguláciu telesnej teploty a odvádzanie vlhkosti. Či už potrebujeme ochladiť alebo udržať optimálnu telesnú teplotu.

Základné vrstvy sú vyrobené z polypropylénového vlákna, ktoré má ideálne termoregulačné vlastnosti.

 

Nalini doplnky

Dolaďte svoj outfit funkčnými doplnkami ako napríklad ponožky Nalini Moines či rukavice Nalini Closter


V neposlednom rade nemožno opomenúť dôležité doplnky – návleky, ponožky, šatky, rukavice.... Kolekcia Nalini doplnkov dokonale doladí outfit každého jazdca a poskytne mu čo najväčšie pohodlie. Plne funkčné doplnky s osvedčenými technológiami prichádzajú v kolekcii 2021 v novom, štýlovom prevedení.

 

Nalini kolekcia jar / leto 2021 vám umožní podať čo najlepší výkon a ponúka štýl podčiarknutý talianskym dizajnom, vďaka ktorému sa budete pri jazde cítiť a vyzerať vždy skvele.


Oblečenie od značky Nalini nájdete v našom e-shope po kliknutí sem: zobraziť ponuku NALINI

Pripojte sa k našej komunite na Instagrame prostredníctvom NALINI SK/CZ

 


Bianchi Milano - funkčnosť ukrytá pod krídlami orla

Cyklistické oblečenie Bianchi-Milano navrhuje a vyrába Nalini v talianskom Castel d`Ario.


Starostlivo vyberané látky poskytujú optimálny výkon a maximálny komfort. Ďalším faktorom pridaným do zmesi je samozrejme taliansky štýl. V technickom cyklistickom oblečení talianskej výroby Bianchi Milano budete vyzerať skvele a ste pripravení jazdiť celé hodiny!

 

Bianchi Milano je určené všetkých fanúšikom talianskej módy a vášne k najstaršej cyklistickej značke na svete.


Bianchi Milano kúpite kliknutím sem: zobraziť kolekciu Bianchi Milano


Všetky novinky sa dozviete ako prvý prihlásením sa na odber newslettra - kliknutím na link. Prihlásením získate zároveň zľavu na prvý nákup.