NS Bikes - novinka v sezóne 2022 - najradikálnejšie horské bicykle na trhu

NS Bikes - novinka v sezóne 2022 - najradikálnejšie horské bicykle na trhu

  Kategórie: Predstavenie
 19.08.2021

PRO CYCLING sa snaží pre svojich zákazníkov a širokú verejnosť každý rok prinášať zaujímavé produkty a značky pre vaše zážitky na dvoch kolesách.

Do sezóny 2022 prinášame opäť niekoľko noviniek. Jednou z nich je etablovaná a od svojho vzniku progresívna značka horských bicyklov NS bikes.




NS bikes už viac ako 15 rokov prinášajú na trh svojský a unikátny pohľad na produkciu bicyklov. Vďaka svojim koreňom v street a zjazdovej cyklistike sa vyvíjali smerom vpred vždy o krok rýchlejšie ako konkurenti.

Dnes prinášajú na trh prepracované dizajny horských bicyklov s geometriou, ktorá je právom označovaná ako „radikálna“. Či už pri street, enduro, stále populárnejšej kategórii trailových hardtailov alebo XC bicykloch.

 


Rozprávkový príbeh značky NS bikes


Szymon Kobylinski, zakladateľ značky NS bikes, je skutočná osobnosť. Stráviac detstvo na bicykli v uliciach Londýna, sa vrátil do rodného Poľska, aby založil úspešnú rockovú kapelu Blenders. V deväťdesiatych rokoch počas 10 rokov svojej existencie odohrali takmer 700 koncertov. Medzi koncertami sa Szymon zúčastňoval a bodoval na mnohých zjazdových pretekoch.


Po rozpade kapely na prelome milénií stavil všetko na jednu kartu – spolu s manželkou začal importovať americké cyklistické značky na poľský trh. Ako distribútor a jazdec však sám pociťoval nedostatočný výber niektorých cyklo komponentov a v roku 2003 zakladá značku Northshore Extreme.

Ku komponentom sa zakrátko pridávajú aj rámy. Po pozitívnych ohlasoch z komunity v roku 2004 premenováva značku na NS Bikes.

Značka naberá na popularite, postupne exportuje do viacerých krajín, objavuje sa vo svetových magazínoch a sponzoruje najväčšie mená lokálnej komunity. V roku 2008 sa do tímu pridáva švédsky supertalent Martin Soderstrom, v roku 2011 Sam Pilgrim, tej doby jeden z najlepších freestyle jazdcov na svete. NS bicykle sú tak pravidelne jazdené na dôležitých svetových podujatiach a pravidelne končia na víťazných pódiách – Sam Pilgrim vyhráva v roku 2013 svetový šampionát na bicykli NS Soda.

Portfólio sa postupne rozširuje do všetkých gravity segmentov. V roku 2018 prichádza do tímu zjazdár David Godziek – zlatý medailista z X-Games.

K street, zjazdovým, trail- a enduro bicyklom v roku 2020 pribúda model The Synonym – najradikálnejšie XC na trhu.



Náš tip z ponuky NS bikes

 

Z pestrého portfólia značky vyzdvihujeme 2 modely, ktoré nás oslovili a budúcu sezónu ich nájdete v našej ponuke:

 

NS Define – pre rýchlosť v náročnom teréne

Platforma Define predstavuje celú rodinu celoodpružených bicyklov rôznych zdvihov -130, 150, 160 až po 170 mm a rôznych priemerov kolies. Rámy sú dostupné ako v hliníku, tak aj v karbóne. Vybrať si tak môžete bicykel presne pre vaše potreby – či už jazdíte lokálne traily za vašim domom, alebo drsné bikeparkové trate.


Spoločným menovateľom všetkých modelov NS Define je prepracovaná kinematika v kombinácii s progresívnou geometriou a vynikajúcim spracovaním.

Ponúkajú aj môžnosť zmeny geometrie vďaka asymetrickým vložkám v hlavovom zložení a v úchytoch tlmiča. Zmenou viete dosiahnuť skrátenie efektívnej dĺžky hornej rámovej trubky a dosahu (tzv. reach), či zníženie stredu a položenie hlavového uhla.

Moderný, agilný a parádne spracovaný celoodpružený bicykel v rôznych zdvihoch, ktorý má pre každý model jedno spoločné - miluje rýchlosť. To je NS Define.

 

 

NS Eccentric – hardtail trailbike pre radosť z jazdy

Agresívna geometria, dlhý reach a položené uhly ho predurčujú stať sa trendsetterom v čoraz populárnejšej kategórii trailových hardtailov.

Všetky modely radu NS Eccentric sú vybavené veľkými 29" kolesami, pri ktorých nebudete váhať, či sa pustiť dole náročnejším terénom. Tento nízkoúdržbový hardtail vám prináša požitok z jazdy podobný ako pri celoodpruženom bicykli.


Ak sa v lese celoročne bavíte najmä jazdou na trailoch, nechcete tráviť hodiny údržbou bicykla a zároveň hľadáte moderný zábavný trailbike za rozumné peniaze, NS Eccentric by mala byť vaša voľba.

 

 

Presvedčte sa sami! Prvé bicykle z kolekcie 2022 nájdete už teraz v kamennej predajni PRO CYCLING a v e-shope www.procycling.sk.

 

Kliknutím sem zobrazíte prvé kusy z ponuky bicyklov NS Bikes


Ak chcete vedieť viac o novinkách, zostaňte s nami v kontakte prostredníctvom FacebookuInstagramu alebo prihlásením sa na odber newslettra, kliknutím na link.

Naviac, ak sa prihlásite na odber newslettra, dostanete zľavu na prvý nákup v našom e-shope www.procycling.sk.