Obmedzenia v kamennej predajni počas zákazu vychádzania

Obmedzenia v kamennej predajni počas zákazu vychádzania

  Kategórie: Predstavenie
 26.10.2020

Ako sa hovorí, keď nejde Mohamed k hore, musí hora k Mohamedovi. Preto robíme všetko preto,  aby sme vedeli vyhovieť požiadavkám našich zákazníkov najlepšie ako sa počas aktuálnej situácie a  zákazu vychádzania dá.




Rozhodli sme sa, že v týždni od 26.10 do 30.10.2020 bude kamenná predajňa zatvorená.

To ale neznamená, že máme nohy vyložené, ale práve naopak. Počas tohto týždňa u nás bude prebiehať inventúra a budeme chystať predajňu na opätovný návrat našich zákazníkov. E-shop a servis funguje počas týchto dní naplno.

V predajni sa vieme zákazníkom venovať po dohodnutí si termínu vopred v čase medzi 10:00-17:00 h. Prosím volajte na +421 917 344 484.

 

 

E-shop funguje bez obmedzení s poštovným od 49,-€ zdarma -

-> Tovar, ktorý je skladom v predajni expedujeme bez zdržania.

-> Tovar skladom u dodávateľa stále expedujeme do 5 -10 dní od objednania, prípadné špeciálne požiadavky na dopyt radi vyriešime individuálne

-> Bicykle v rámci SR posielame zadarmo

-> Pri nákupe nad nad 49,-€ poštovné neplatíte!

-> Nevhodnú veľkosť oblečenia, prilieb a tretier vymeníme do 3 dní na naše náklady - viac info pod týmto linkom

-> Ak sa prihlásite na odber noviniek emailom (kliknutím sem), pri registrácii záskate kód na zľavu 5% z nákupu v našom e-shope.

 

 

Servis bicyklov - cyklo servis je momentálne v plnej prevádzke! Ak by ste chceli doniesť bicykel na servis osobne, je to možné v pracovných dňoch medzi 10:00 – 17:00 hod po telefonickej dohode vopred na +421 917 344 484.

Ako službu naviac Vám počas tohto obdobia ponúkame zvoz bicyklov do nášho servisu v rámci Bratislavy pri hodnote servisu nad 49,-€ ZADARMO! Ponuka platí len na servisné práce, nezahŕňa náhradné diely a materiál. Pred prebratím dohodneme rozsah servisných prác, podľa nášho aktuálneho cenníka

V prípade, ak sa pri servise vyskytne potreba dodatočných servisných prác nad rámec dohody pri prebratí, budete kontaktovaný našim servisným technikom.

V prípade, ak hodnota servisných prác je nižšia ako 49,-€, ponúkame zvoz v rámci Bratislavy so zľavou 50% a teda v sume 3,-€ za bicykel (a teda 3,-€ za zvoz a 3,-€ za odvoz pre všetky mestské časti v Bratislave, mimo územia Bratislavy je poplatok za zvoz/ rozvoz dohodou). Ak máte záujem o doručenie Vášho bicykla až k domov, je nutné nás vopred kontaktovať, resp. dohodnúť si túto skutočnosť vopred pri prebratí bicykla do servisu.

V prípade záujmu o servis sa objednávajte štandardným spôsobom cez online formulár (-kliknite na tento link)Do poznámky pri online rezervácii je nutné uviesť skutočnosť, že máte záujem o zvoz bicykla do servisu. 

 

V prípade otázok nás neváhajte kontaktovať. Radi Vám pomôžeme!

Kontaktovať nás môžete niekoľkými informačnými kanálmi:

  • Mobil:    +421 917 344 484

 

 

Aktuálne správy a prípadné obmedzenia nájdete na webstránke www.procycling.sk a na našom Facebooku.

 

Ďakujeme Vám za prejavenú dôveru aj v tomto krízovom období. Chovajme sa zodpovedne, aby sme tieto náročné časy čo najskôr a najbezpečnejšie prekonali, keďže zdravie je to najdôležitejšie, čo máme.

 

S pozdravom

Váš

PRO CYCLING tím