OUTDOOR v našej ponuke - prinášame kompletnú výbavu do prírody

OUTDOOR v našej ponuke - prinášame kompletnú výbavu do prírody

  Kategórie: Predstavenie
 09.02.2022

Hoci cyklisitka je naša srdcovka, pohyb vonku vo všeobecnosti proste milujeme. Či už prechádzky lesom s deťmi, psami, kempovanie s priateľmi, alebo serióznu turistiku.

A preto sme sa rozhodli naše portfólio rozšíriť aj o outdoor vybavenie svetových značiek. 




V e-shope www.procycling.sk v sekcii „outdoor“ máte k dispozícii množstvo produktov za vynikajúce ceny. V ponuke máme mnoho popredných svetových značiek outdoor oblečenia, príslušenstva, doplnkov a obuvy. V krátkosti predstavíme tie najzaujímavejšie:

 

BLACK DIAMOND – prémiové oblečenie s tradíciou

Black Diamond je o lezení a lyžovaní. Black Diamond zdieľa rovnaké skúsenosti ako vy na skalách, ľade a snehu a tieto skúsenosti značku posúvajú k tomu, aby pre celosvetovú rodinu horolezcov a lyžiarov vyrobili to najlepšie možné vybavenie.

To, čo začalo záhradnou nákovou a kladivom, sa rozrástlo na globálnu spoločnosť s kanceláriami na troch kontinentoch. Od roku 1957 tvorí Black Diamond inovácie a nastavuje štandardy v mnohých oblastiach. Je to čiastočne výsledok obetavosti, túžby a usilovnosti zo strany neuveriteľného tímu ľudí. Ako aj fakt, že každý v spoločnosti je sám horolezcom a lyžiarom.


U nás v ponuke nájdete nekompromisné oblečenie a doplnky Black Diamond z tých najinovatívnejších prémiových materiálov, ktoré Vám vydržia niekoľko sezón intenzívneho nosenia.

ZOBRAZ PONUKU BLACK DIAMOND


 

TERNUA – s odkazom na udržateľnosť

Ternua je značka, ktorá oblieka dobrodruhov, ktorí sa chcú spojiť s prírodou. Je to angažovaná a udržateľná značka, ktorá chráni planétu a ľudí, zo symbolu, ktorý predstavuje vzťah medzi oboma svetmi.

Ternua predstavuje posolstvo, ktoré dýcha transparentnosťou výrobných procesov a kvalitou produktov v inováciách, ktoré nám umožňujú vyvíjať pokročilejšie, udržateľnejšie riešenia, ktoré hľadia do budúcnosti. A toto je naša cesta, dnes a vždy: vrátiť planéte to, čo nám dala, rešpektujúc prírodu a ľudí, bez toho, aby sme zničili čo i len kúsok ich podstaty.

Značka píše svoje dejiny od roku 1994, kedy adoptovali štyri veľryby prostredníctvom WDC a obliekajúc tých najlepších vysokohorských dobrodruhov.

Neskôr prechádza na čisto organickú balvnu, alebo výhradne recyklované páperie Neokdun® FP 700.


Na Ternua sa nám páči ich odvádzny cieľ úplne odstrániť PFC (fluórované uhľovodíky) z nových produktov a vysoké percento percento vyrábaných produktov s certifikáciou Bluesign, 100% organickou bavlnou alebo recyklovanými látkami.

ZOBRAZ PONUKU TERNUA

 

 

KILPI – Váš štít proti chladu

Outdoorové oblečenie a doplnky Kilpi sú "testované severom", jeho nespútanosťou a hrdosťou. Pokiaľ chcete zimu naozaj prežiť, musíte na ňu byť pripravení. Kilpi znamená vo fínčine "štít". Oblečenie a doplnky Kilpi budú vaším štítom, vďaka ktorému budete v bezpečí a ochránení.

Outdoorové oblečenie Kilpi sa vyznačuje kvalitným spracovaním, prepracovanými detailmi a voľbou najvhodnejších technológií. Vytvoriac pokrokový materiál SIBERIUM®, ktorý prešiel viac než desaťročným vývojom. Tento materiál využíva princíp vrstvenia laminátov, je veľmi pevný, priedušný a elastický. Vďaka týmto vlastnostiam dokážu zimné a softshellové bundy Kilpi nahradiť niekoľko vrstiev oblečenia.


Odporúčame preto siahnuť po funkčnej sofshellovej alebo zimnej bunde Kilpi, ktorá Vám udrží úsmev na tvári aj pri menej priaznivom počasí.

ZOBRAZ PONUKU KILPI

 

 

SENSOR – najlepšie termoprádlo na trhu

Sensor sa stal počas svojej viac než 20 ročnej existencie synonymom funkčnej termobielizne, ponožiek, cyklistického oblečenia a dobrej nálady. Za vznikom značky Sensor stála túžba vyrobiť termobielizeň vysoko funkčnú a pritom príjemnejšiu ako myší kožúšok. 

V priebehu svojej existencie značka Sensor dosiahla mnoho pozoruhodných úspechov a stala sa lídrom na poli funkčného oblečenia v Českej a Slovenskej republike. Ako prvá získala licenciu firmy Dupont na termobielizeň Coolmax, prvá zaviedla ploché švy do celej kolekcie, patrí jej primát v použití bonded technológie v spracovaní úpletu. V neposlednom rade Sensor zaviedol do textilného biznisu plného unavených ľudí, do tej doby málo vídané javy ako: usmievavé tváre, veselé slečny v ľúbezných handričkách a seba iróniu.


Z našej outdoorovej ponuky je to voľba akéhokoľvek termoprádla značky Sensor číslo jedna.

ZOBRAZ PONUKU SENSOR


Okrem oblečenia, nájdete v našej ponuke aj vybavenie do prírody, na kempovanie, ako aj turistikú obuv a sandále na voľný čas, ale aj vysokohorskú turistiku značiek Merrell, Olang či Teva -> ZOBRAZ PONUKU OBUVY


Chcete mať info z prvej ruky nielen o novinkách, ale aj podujatiach z našej kuchyne? Zostaňte s nami v kontakte prostredníctvom FacebookuInstagramu alebo prihlásením sa na odber newslettra, kliknutím na link.

Naviac, ak sa prihlásite na odber newslettra, dostanete zľavu na prvý nákup v našom e-shope www.procycling.sk.