Predstavujeme Ghost Kato & Lanao - ideál pre začiatočníkov

Predstavujeme Ghost Kato & Lanao - ideál pre začiatočníkov

  Kategórie: Predstavenie
 23.04.2021
Ghost do sezóny 2021 prichádza s novými generáciami obľúbených modelov pre začiatočníkov a mierne pokročilých cyklistov – pánskeho modelu KATO a dámského modelu LANAO.



Ghost je nemecká značka známa skvelým pomerom ceny a výkonu, čoho dôkazom sú aj nové generácie horských bicyklov KATO & LANAO.


Ide o vydarené bicykle so 100 mm zdvihom a Shimano komponentami, vyžadujúcimi len nízku údržbu,  postavené na kvalitných rámoch a výbavách. Rám bol kompletne vynovený s vnútorným vedením káblov a sviežim designom.  Pre KATO a LANAO prichádza značka Ghost s piatimi možnosťami výbavy – Base, Essential, Universal, Advanced, Pro.


Ghost LANAO verí 27.5 palcovým kolesám, ako ideál pre dámy:


Ghost KATO prichádza v oboch priemeroch v rôznych verziách - na 27,5 a 29 palcových kolesách. Veľkosti rámov sú úmerné veľkosti kolies, čo znamená, že máme správnu veľkosť pre každú výšku postavy od veľkosti XS až po XL:



Vďaka overenej geometrii rámu a pohodlnému no pritom športovému posedu, si na bicykli Ghost KATO alebo Ghost LANAO užijete veľa zábavy a hravo si poradíte v každej situácii, či už stúpate do kopca, alebo ste na dlhom výlete s rodinou či priateľmi.



Dostupnosť aj špecifikácie bicyklov - a vždy niečo naviac - nájdete v našom e-shopehttps://www.procycling.sk/sk/katalog/bicykle


Ak chcete info o nových videách, šlánkoch a novinkách z našej dielne, stačí sa prihlásiť do newslettra. Zároveň získate zľavu na prvý nákup: https://www.procycling.sk/landing/newsletter/