Testovací týždeň v PRO CYCLINGu - 17.-21.7.2023

Testovací týždeň v PRO CYCLINGu - 17.-21.7.2023

  Kategórie: Akcie
 12.07.2023

V kamennej predajni PRO CYCLING v bratislavskej Petržalke vám počas týždňa 17. – 21. júl 2023 prinášame možnosť na vlastnej koži zažiť a otestovať bicykle, ktoré u nás nájdete či už dnes, alebo v budúcnosti. 

 

Aké značky a modely bicyklov bude možné otestovať?

V našej ponuke bude počas týždňa dostupných viac než dve desiatky bicyklov svetových značiek z našej ponuky a to: 

Orbea

Orbea terra pro cycling

Španielsky výrobca nádherných bicyklov prináša vynikajúce horské, cestné aj elektické bicykle vo všetkých kategóriách. Pódiový víťaz cross-country OIZ, gravel Terra, cestná raketa Orca, či priekopnícky e-bike Rise vás presvedčia o kvalitách značky.

 

RONDO

Mladá značka Rondo zameraná čisto na produkciu gravel bicyklov sa rýchlo etablovala na trhu. Na test nebude chýbať karbónový model Ruut CF s vidlicou, vďaka ktorej viete meniť geometriu bicykla. Bicykel sa stal víťazom Gold Award Winner na výstave Eurobike v roku 2017.

Okrem populárneho modelu Ruut budete mať možnosť osedlať originálne navrhnutý karbónový model MYLC.

 

NS Bikes

Vďaka svojim koreňom v street a zjazdovej cyklistike sa NS Bikes vyvíjali vždy o krok rýchlejšie ako konkurenti.

Dnes prinášajú na trh prepracované dizajny horských bicyklov s geometriou, ktorá je právom označovaná ako „radikálna“. Presvedčte sa o tom na vlastnej koži pri celoodpruženom trailbiku Define.

 

Bianchi

Bianchi impulso allroad pro cycling

Najstarší výrobca bicyklov na svete je stálica v našej ponuke a istotne ju netreba nikomu predstavovať. Počas testovacieho týždňa budete mať možnosť osedlať univerzálny gravel Bianchi Impulso Allroad. Ak by ste to náhodou počas testovacieho týždňa nestihli, daný model v troch veľkostiach je k dispozícií v našej požičovni www.procyclingrental.com

 

Ako si zarezervovať online bicykel na testovanie?

Rezerváciu pre konkrétny testovací bicykel vykonáte cez online tabuľku vpísaním svojho mena do jednotlivého slotu - link na rezervačný formulár. Rezerváciu odporúčame vytvoriť na desktope.

Prosím pri rezervácií buďte pozorný, a počas jedného časového slotu vložte svoje meno iba pre jeden model bicykla. Duplicity v rovnakých časoch budeme mazať. Ak máte otázky k rezervácií, kontaktujte nás na obchod@procycling.sk

Svoje meno pre jednotlivé rezervácie vpisujte prosím iba do prázdnych slotov. Pokiaľ v poli už je napísané iné meno, znamená to, že bicykel je už rezervovaný, preto prosíme iné rezervácie neprepisujte.

827 rondo ruut vsestranny gravel bike.png

 

Ako si vyzdvihnúť bicykel na testovanie?

Pri registrácií na mieste v kamennej predajni PRO CYCLING uhradíte jednorázový poplatok 10 €. Nezabudnite si prosím občiansky preukaz, na základe ktorého vám bude vytvorená zmluva o zápožičke. Bez platného dokladu vám bicykel nevydáme. Po podpísaní zmluvy sa môžete vydať na testovaciu jazdu.

Bicykle požičiavame počas otváracích hodín kamennej predajne v dvoj-hodinových intervaloch. Počas jedného dňa, resp. celého týždňa si môžete otestovať viac modelov bicyklov. Na každý si ale spravte online rezerváciu, resp. vpíšte svoje meno pre daný model do formulára. Odporúčame vám priniesť si vlastné pedále a prilbu.

V predajni vám vieme poskytnúť aj GPX súbor pre ideálne trasy v okolí predajne ako na cestný, tak aj gravel bicykel.

 

Ako sa hovorí: „Radšej raz zažiť, ako stokrát počuť,“  bude naše heslo počas týždňa 17. – 21. júl 2023. Využite skvelú šancu vyskúšať si svoj vysnívaný bicykel na vlastnej koži.

Rezervujte si testovaciu jazdu už teraz, pretože hoci bude bicyklov k dispozícií mnoho, kto prvý príde, ten prvý berie. Rezerváciu vykonáte cez online formulár pod týmto linkom (rezerváciu odporúčame vytvoriť na desktope).

Ak chcete dostávať podobné novinky medzi prvými, zostaňte s nami v kontakte prihlásením sa na odber newslettra.