Najlepšie tipy na darčeky pre cyklistov a športovcov

Najlepšie tipy na darčeky pre cyklistov a športovcov

  Kategórie: Poradenstvo
 12.12.2023

S príchodom decembra sa nezadržateľne blížia aj sviatky pokoja a pohody. Vianociam zákonite nemusí predchádzať zhon, stres či zúfalé zháňanie darčekov.

PRO CYCLING Vám ponúka možnosť vyriešiť darčekovú dilemu v kľude domova, a to prostredníctvom tipov na ideálne darčeky pre cyklistu každého druhu a zamerania. Či už ste sám cyklistom, prípadne manželka/ frajerka takéhoto jedinca. 

Minimálne jedna z uvedených vecí pod stromčekom istotne poteší a nájde využitie aj mimo bicykla, pri inom športe alebo pri aktivitách vo voľnom čase. Vybrali sme pre vás zaujímavé balíky, ktoré by ako darček potešili aj nás.

K skvelým tipom na darčeky prinášame aj poštovné zdarma od 99,-€, možnosť nákupu darčekovej poukážky, či možnosť vymeniť nevhodný darček za akýkoľvek iný z našej ponuky až do 60 dní od dňa nákupu.

Na všetky darčekové sety a produkty v kategórii "Vianoce" so štítkom "Obľúbené", vám z uvedenej ceny ponúkame dodatočnú zľavu 10% s použitím kódu VIANOCE10

Výhodné darčekové sety

Pre našich zákazníkov sme pripravili výhodné darčekové balenia. Nemusíte si tak lámať hlavu, čo vám treba – tento výber sme spravili za vás a rozdelili do nasledovných balíkov (tzv. „bundlov“):

MUC-OFF DARČEKOVÁ SADA KOZMETIKY PRE VÁŠ BICYKEL

Vianocny darcek pre cyklistu kozmetika na bicykel

Darčeková sada prípravkov, ktoré udržia váš bicykel v lesku a kondícii. Je jedno, o aký typ bicykla ide. Tieto prípravky po ich aplikovaní vrátia každému bicyklu lesk a funkčnosť. Pre váš bicykel bez vrások! Obsahuje základné prípravky pre všetky kroky, ktoré má správna procedúra po náročnej jazde obsahovať – odmastnenie, čistenie, mazanie a leštenie.

Súprava obsahuje:

  •  MUC-OFF NANO TECH BIKE CLEANER 1L - čistiaci prostriedok na všetky časti bicykla
  • MUC-OFF CHAIN CLEANER 400 ML - plne biologicky odbúrateľný čistič reťaze použiteľný na všetky reťaze s možnosťou použiť na čistenie pohonu
  • MUC-OFF SILICONE SHINE 500 ML – sprej, ktorý sa aplikuje po očistení a zanechá komponenty v dlhotrvacújom lesku a zároveň vytvorí ochranný film voči vonkajším podmienkam ako blato či prach
  • MUC-OFF DRY LUBE 120 ML - mazivo určené do suchých poveternostných podmienok, ktoré má najmodernejšie penetračné vlastnosti

 Všetky produkty je možné zakúpiť samostatne alebo v zvýhodnenej sume za celý set - 59,99,-€

IGPSPORT SADA CYKLOPOČÍTAČA S RADAROM

Vianocny darcek pre cyklistu gps radar

Výhodný set, ktorý obsahuje cyklo radar v zadnom svetle s označením SR30 s najvyšším modelom navigácie v ponuke iGPSport s označením BSC300 spolu s predsunutým držiakom na riadidlá.

Cykloradar SR30 ponúka 6 módov svietenia a samozrejme najdôležitejšiu vlastnosť – schopnosť detekovať približujúce sa autá za cyklistom. SR30 detekuje autá až do rýchlosti 120 km/h na vzdialenosť 150 m. Tieto údaje jednoducho premietne aj na displeji cyklo počítača.  

iGPSport BSC300 predstavuje kompaktný, schopný, užívateľsky prívetivý a cenovo dostupný cyklopočítač s tlačidlami. Vyzdvihujeme farebný displej, prehľadné mapy a jednoduché ovládanie. Ocení ho cyklista, ktorý požaduje zobrazovať a zbierať základné dáta a nepotrebuje sofistikované funkcie, ktoré nevyužije.

Balenie obsahuje:

Viac o všetkých produktoch si prečítate v recenziách na našom blogu.

 Všetky produkty je možné zakúpiť samostatne alebo v jednotnom sete - 299,99,-€

Darčekový balíček športovej výživy Aone a Dextro Energy

Vianocny darcek pre cyklistu vyziva

Ochutnávkové balenie športovej výživy od značiek Aone a Dextro Energy, ktoré dodá energiu pri športovom výkone.

Balíček prináša overené a obľúbené produkty každému športovcovi, ktorý to s aktivitou myslí vážne. Z každého rožku trošku pred / počas / po tréningu, ktorý sme pre vás "namiešali".

Darčekový balík potravinových doplnkov obsahuje:

Cena za všetky dobroty spolu v balíčku je 19.99,-€

Sada výkonného osvetlenia Knog na cestný a gravel bicykel

Vianocny darcek pre cyklistu osvetlenie

Knog Blinder Road 600 sa vyznačuje nízkou hmotnosťou, silným svetelným výkonom a jedinečným uchytením na bicyklové riadidlá. Táto kombinácia skvelých vlastností z neho urobila okamžite etalón medzi výkonnými svetlami nielen pre cestnú cyklistiku.

Vďaka novej technológii COB produkuje zadné svetlo Blinder V parádny výstup 100 lúmenov, ktorý vďaka 8 režimom zabezpečí, že budete viditeľní za všetkých svetelných podmienok.

Sada obsahuje

Obe svetlá sa dajú v skvelej cene zakúpiť samostatne alebo ako set za 81,99,-€

Náš dlhoročne obľúbený zimný produkt:

Termoska na bicykel Elite deboyo

Cyklisticka termoska elite deboyo

Overená a nemrznúca klasika v našej ponuke. Udržovať pitný režim na bicykli počas chladných dní viac nie je problém. Pri jazde v zime skvelo poslúži cyklo-termoska Elite Deboyo. Darček, ktorému sa istotne poteší každý celoročne jazdiaci cyklista. 

Túto zimnú cyklistickú fľašu, ktorá pasuje do každého štandardného cyklitického košíka využijete aj mimo bicykla.

Darčekové poukážky

Ak väčšine rozhovorov, ktoré sa s vami doma pokúša nadviazať váš cyklista nerozumiete a konkrétny darček si jednoducho kúpiť netrúfate, darčeková poukážka je vždy voľba na istotu.

Darčekové poukážky v papierovej forme na nákup v predajni ponúkame na hodnoty 10, 20 & 50 €, čím si viete vyskladať presne takú sumu, akú uznáte za vhodné. 

Virtuálne darčekové poukážky pre nákup v eshope vám vieme vystaviť v PDF formáte na ľubovoľnú sumu podľa vášho uváženia s textom, aký len chcete. Po uhradení faktúry na dohodnutú sumu Vám ich zašleme emailom, takže nemusíte nikam chodiť.  

Pre vystavenie darčekovej poukážky podľa vašich prianí nás kontaktujte na obchod@procycling.sk.

Poukážky platia rok od vystavenia a môžete ich použiť na nákup akéhokoľvek tovaru z našej predajne alebo e-shopu www.procycling.sk.

 

Všetky spomenuté tipy na darčeky a ešte oveľa viac nájdete v kategórii "vianoce"

Na všetky darčekové sety a produkty v kategórii "Vianoce" so štítkom "Obľúbené", vám z uvedenej ceny

ponúkame dodatočnú zľavu 10% s použitím kódu VIANOCE10

 

Netrafili ste darček? Nevadí, tovar vymeníme až do 60 dní od zakúpenia

S nami sa nemusíte obávať, že vyberiete pre svojich blízkych nevhodný darček. Resp. ak by sa tak stalo, máte možnosť bezplatnej výmeny tovaru až do 60 dní od zakúpenia

Táto ponuka platí na produkty oblečenia, obuvi a cyklistických heliem a pre objednávky s dodacou adresou v rámci Slovenska. 

Viac o vrátení tovaru do 60 dní sa dozviete pod týmto linkom.

Ak máte nejaké otázky alebo ste naďalej bezradný ohľadom vianočných darčekov pre cyklistu, turistu či bežkára, neváhajte nás kontaktovať na obchod@procycling.sk

 

Veselé Vianoce!

Ak chcete dostávať podobné užitočné tipy medzi prvými, zostaňte s nami v kontakte prostredníctvom FacebookuInstagramu alebo prihlásením sa na odber newslettra, kliknutím na link.