Wahoo GPS - jednoduché a 100% bezdrôtové ovládanie s množstvom funkcií

Wahoo GPS - jednoduché a 100% bezdrôtové ovládanie s množstvom funkcií

  Kategórie: Predstavenie
 28.08.2019

Pro Cycling ako prvá špecializovaná cyklistická predajňa na Slovensku vo svojom portfóliu oficiálne ponúka značku Wahoo.

Čo ale od Wahoo čakať? 

Dozviete sa v článku.



 

Firma Wahoo sídli v americkej Altante. V portfóliu nájdete hlavne cyklistické trenažéry, cyklo počítače, senzory pre cyklistiku a monitory srdcovej frekvencie, ktoré možno využiť v takmer každom športe.

 

Produkty sú testované a používané cyklistickými pro tímami Katusha Alpecin, bristským Ineos ako aj BORA-Hansgrohe a samotným Petrom Saganom.  

My sme mal možnosť dlhodobo otestovať model cyklopočítača ELEMNT, ktorý nás presvedčil svojimi kvalitami. 

 

 

Všetky cyklopočítače Wahoo sú vybavené technológiou Bluetooth Smart a ANT+ a bez problémov sa spárujú s ďalšími cyklistickými senzormi. Pracujú s bezplatnou sprievodnou aplikáciou WAHOO ELEMNT, ktorá vám umožňuje napríklad nastaviť dátové polia, prispôsobiť profily, sledovať výkon a bez námahy a bez káblov zdieľať údaje o jazde.


Wahoo ELEMNT

Wahoo ELEMNT na riadidlách 


 

Samotné prvotné nastavenie je veľmi jednoduché a priam blbuvzdorné. V sprievodnej aplikácií vytvoríme konto, stačí vložiť základné údaje (proporcie) jazdca a prepojiť so želanými aplikáciami ako napr. Strava.

ELEMNT vygeneruje QR kód, ktorý stačí odfotiť a voilá, zariadenie máme spárované a pripravené na použitie. Rovnako intuitívne a jednoducho pripojíme k zariadeniu ostatné senzory ako napríklad senzor kadencie.

 


V čom ale vyniká rada cyklopočítačov Wahoo ELEMNT od konkurencie?

 

Na trhu je množstvo dobrých GPS cyklopočítačov a presadiť sa nie je jednoduché. Wahoo ponúka svojský štýl, jednoduchosť používania a 100% bezkáblovosť pri používaní, synchronizovaní a nahrávaní dát.

 


Z množstva zaujímavých funkcií vyberáme napríklad:


  • Bezdotykový displej sa samovoľne neprepne počas dažďa, alebo kvapkami potu. Tlačidlá sa ľahko prepínajú aj v celoprstových rukaviciach.
  • Dlhá výdrž betérie.
  • Predinštalované mapy takmer všetkých krajín, do ktorých viete zablúdiť s bicyklom.
  • Jednoduché zoomovanie dát podľa potreby na obrazovke počas jazdy.
  • Možnosť nastaviť notifikácie o textových správach a hovoroch z vášho telefónu.
  • Funkcia LIVE TRACK PORTAL vám pomocou jedinečného linku dovolí zdieľať s vašimi priateľmi, súpermi, alebo trénermi vašu momentálnu polohu (po spárovaní so smartfónom).
  • Pri aplikácií Strava je možné hľadanie segmentov cez funkciu Strava Lige Segments a navigovanie k ich začiatku. Zariadenie Vás upozorní 200 metrov pred začiatkom segmentu a odrátava zostávajúce metre, prípadne ukáže aktuálne segmenty v okruhu 1 míle.
  • Kompaktné rozmery za priaznivú cenu.

 


Wahoo na Strava

Záznam zo Stravy odkazujúci na Wahoo. Synchronizácia je jednoduchá a bezproblémová




Rada GPS zariadení Wahoo ELEMNT nie je iba konkurencia Garminu. Je to značka, ktorá prináša úplne iný pohľad na zbieranie a analýzu tréningových dát a navigáciu v teréne. S jednoduchou obsluhou, nastavením a dlhou výdržou batérie.

 

Staňte sa aj vy Wahooligan!

 

Ponuku WAHOO zobrazíte kliknutím na tento odkaz.