Cyklisti pomáhajú Ukrajine - zbierka bicyklov pre ukrajinských utečencov

Cyklisti pomáhajú Ukrajine - zbierka bicyklov pre ukrajinských utečencov

  Kategórie: Poradenstvo
 01.03.2022


Bicykel spája ľudí všade na svete a veríme, že jazda na ňom dokáže vyčariť úsmev na tvári aj v náročnej dobe.




Preto sme sa rozhodli pomôcť okrem iného aj týmto spôsobom a založiť zbierku bicyklov pre ukrajinské deti a dospelých, ktorí skončia na našom území a budú tu musieť nejaký čas zostať.

Ak máte doma (pre Vás) nepotrebný no funkčný bicykel, môžete ho doniesť k nám do petržalskej predajne PRO CYCLING kedykoľvek počas otváracích hodín (ak ste mimo BA, kľudne ho pošlite poštou). 


Darované bicykle zoservisujeme tak, aby boli vhodné na použitie.

Zámer je následne porozdeľovať bicykle ukrajinským rodinám, ktoré našli útočisko na našom území a vedeli ich tak využiť pre potešenie detí alebo na presun pre dospelých.

Zamerajte sa prosím hlavne na detské bicykle a dámske bicykle, ktoré očakávame, že budú potrebné najviac!

Prosím nenoste nám úplne nepojazdné či vážne poškodené bicykle, ktoré by si vyžadovali neúmerne veľa času a servisného materiálu na to, aby sme im prinavrátili život. 

Bicykle sa budeme snažiť pripravovať vo vlnách po 20ks, aby sme ich mali kde uskladniť počas servisu. Sledujte preto prosím naše sociálne siete - Facebook a Instagram, či webstránku kvôli aktuálnym informáciám.

Ak by sa nám nejaké bicykle náhodou nepodarilo umiestniť priamo k deťom z Ukrajiny skúsime ich umiestniť deťom zo slovenských znevýhodnených rodín.


Ak všetky Vaše bicykle aktívne používate, no chcete pomôcť, môžete prostredníctvom PRO CYCLINGu aj finančne - zakúpením poukazu.


Ďakujeme že spolu s nami chcete pomáhať ľuďom v ťažkej situácií.

Chcete mať info o novinkách a nami chystaných akciách? Zostaňte s nami v kontakte prostredníctvom FacebookuInstagramu alebo prihlásením sa na odber newslettra, kliknutím na link.

Naviac, ak sa prihlásite na odber newslettra, dostanete zľavu na prvý nákup v našom e-shope www.procycling.sk.