Najlepšie tipy na darčeky pre cyklistov

Najlepšie tipy na darčeky pre cyklistov

  Kategórie: Poradenstvo
 22.11.2021

S príchodom decembra sa nezadržateľne blížia aj sviatky pokoja a pohody. Vianociam zákonite nemusí predchádzať zhon, stres, uškriekaní zelení mužíčkovia číhajúci na nevinné obete na každom kroku, či zúfalé zháňanie darčekov.

PRO CYCLING Vám ponúka možnosť vyriešiť vianočnú dilemu v kľude domova, a to prostredníctvom tipov na ideálne darčeky pre cyklistu každého druhu a zamerania. Či už ste sám cyklistom, prípadne manželka/ frajerka takéhoto jedinca. 

Minimálne jedna z uvedených vecí pod stromčekom istotne poteší a nájde využitie aj mimo bicykla, napríklad pri iných športoch. Sme si takmer istí, keďže ako cyklisti, my sami v nejaký obdobný darček dúfame. 

K skvelým tipom na darčeky prinášame aj poštovné zdarma od 99,-€, možnosť nákupu peňažnej poukážky, či možnosť vymeniť nevhodný darček za akýkoľvek iný z našej ponuky až do 60 dní od dňa nákupu.

Značku Topeak máme mimoriadne v obľube pre jej praktické a trvácne produkty. 

Parádne spracované multifunkčné náradie, ktoré použije každý cyklo-kutil aj mimo bicykla. Je však na nezaplatenie v teréne, keď sa naozaj niečo prihodí.

Dnes už existuje na bicykli množstvo "štandardov" a rôznych rozmerov matíc a skrutiek, ktoré treba raz za čas na bicykli dotiahnuť. Topeak Alien III je vybavený všetkým, čo treba a zároveň je stále skladným kúskom, ktorý prežije väčšinu vašich bicyklov. 

Vyzdvihujeme aj jeho nádherné prémiové spracovanie. 

Svetla na bicykel InfiniVýkonné svetlá na bicykel

Vidieť a byť videný alebo bezpečnosť nadovšetko. My svietiť odporúčame počas celého roka.

Výkonné predné a zadné LED svetlá s rôznymi režimami sa zídu každému cyklistovi, ktorý sa nezľakne pokročilejšieho ročného obdobia. Keďže často ide o zdravie, pre jazdu po meste nutnosť!

Naše obľúbené kombo pozostáva z predného Infini SUPER LAVA s výkonom až 300 lumenov s možnosťou jednoduchého uchytenia na riadidlá alebo prilbu.

Zadna blikacka infini metis

Novinka pre rok 2022 je zároveň náš typ na celoročnú blikačku v podobe Infini METIS 6F USB - inteligentnej zadnej blikačky, ktorá sa pri pridkom zabrzdení rozsvieti jasnejšie podobne ako brzdové svetlá na aute.

Viac o osvetlení na bicykel a ďalšie tipy sa dozviete v našom článku o najlepších predných svetlách na bicykel.

Cyklisticka termoska elite deboyo

Termoska na bicykel Elite deboyo

Udržovať pitný režim na bicykli počas chladných dní viac nie je problém. Pri jazde v zime skvelo poslúži cyklo-termoska Elite Deboyo. Darček, ktorému sa istotne poteší každý celoročne jazdiaci cyklista. 

Túto zimnú cyklistickú fľašu, ktorá pasuje do každého štandardného cyklitického košíka využijete aj mimo bicykla.

Wahoo elemnt roam v2 bundle

GPS zariadenie WAHOO ROAM v.2

Značku Wahoo sme na Slovensko priniesli medzi prvými. Za pomerne krátky čas si u nás vytvorila množstvo priaznivcov, vďaka skvelým trenažéromGPS zariadeniam ELEMNT.

GPS zariadenia využije každý cyklista nielen pri cielenom blúdení cestami a cyklochodníkmi, ale aj pri meraná svojho výkonu.
Obľúbený Wahoo ELEMNT ROAM cyklopočítač s GPS navigáciou prichádza v sezóne 2022 s farebným displejom, rozšírenou vnútornou pamäťou, vylepšenou navigáciou a ergonómiou tlačidiel. 
Kúpiť ho viete ako výhodný set - bundle aj so senzormi, iba samotné zariadenie, alebo do pozornosti dávame predošlú verziu ROAM v skvelej akcii.

 

Wahoo Kickr indoor trenažéry a celý Kickr ekosystém

Ak chcete dopriať štedré Vianoce, máte cyklistiku a pohyb naozaj radi, indoor trenažér Vám pomôže aktívne sa prebicyklovať chladnými zimnými mesicami.

PRO CYCLING ponúka širokú ponuku Wahoo Kickr trenažérov, napríklad obľúbený Kickr Core, ktorého test si môžete prečítať tu. Alebo vynovený Kickr Smart V6, ktorý má špeciálne pohyblivé nohy "AXIS feet" a tak prináša zážitok z jazdy takmer totožný s tréningom vonku a v novej verzií prináša wi-fi konektivitu.

Ak už niektorý z Wahoo trenažérov vlastníte, doprajte si k nemu aj širokú paletu príslušenstva ako napr. výťah Kickr Climb simulujúci stúpanie a klesanie z kopcov, špeciálny protišmykový matrac a mnoho iného.

Celé ponuku Wahoo nájdete v e-shope pod týmto linkom

SWIX VOSK OSTRIC HRAN NA LYZE

vosk s ostričom hrán na lyže

V prípade dobrej zimy namiesto bicyklovania často nastupujú alternatívne športy. Nebudeme tajiť, že u nás je to po cyklistike (alebo ruka v ruke) beh na lyžiach a lyžovanie.

Univerzálny sklzový vosk F4-100C a ostrič hrán v praktickej sade sú úplne základy pre výbavu, ktorá vám vie urobiť deň na snehu ešte krajším.

Všetky z uvedených produktov sú skladom a možno ich pohodlne objednať cez www.procycling.sk až k vám domov. Najneskôr do 2 pracovných dní ich máte doma.

V prípade nákupu so sumou väčšou ako 99.00 € pri platbe kartou vopred, máte poštovné zdarma.

Bonus, alebo čo inde možno nenájdete:

Darcekova poukazka na nakup wwww procycling sk

Darčekové poukážky

Ak väčšine rozhovorov, ktoré sa s vami doma pokúša nadviazať váš cyklista nerozumiete a konkrétny darček si jednoducho kúpiť netrúfate, darčeková poukážka je vždy voľba na istotu.

Darčekové poukážky v papierovej forme na nákup v predajni ponúkame na hodnoty 10, 20 & 50 €, čím si viete vyskladať presne takú sumu, akú uznáte za vhodné. 

Virtuálne darčekové poukážky pre nákup v eshope vám vieme vystaviť v PDF formáte na ľubovoľnú sumu podľa vášho uváženia s textom, aký len chcete. Po uhradení faktúry na dohodnutú sumu Vám ich zašleme emailom, takže nemusíte nikam chodiť.  

Pre vystavenie darčekovej poukážky podľa vašich prianí nás kontaktujte na obchod@procycling.sk.

Poukážky platia rok od vystavenia a môžete ich použiť na nákup akéhokoľvek tovaru z našej predajne alebo e-shopu www.procycling.sk.

 

Všetky spomenuté tipy na darčeky a ešte oveľa viac nájdete v kategórii "vianoce"

Netrafili ste darček? Nevadí, tovar vymeníme až do 60 dní od zakúpenia

S nami sa nemusíte obávať, že vyberiete pre svojich blízkych nevhodný darček. Resp. ak by sa tak stalo, máte možnosť bezplatnej výmeny tovaru až do 60 dní od zakúpenia

Táto ponuka platí na produkty oblečenia, obuvi a cyklistických heliem a pre objednávky s dodacou adresou v rámci Slovenska. 

Viac o vrátení tovaru do 60 dní sa dozviete pod týmto linkom.

Ak máte nejaké otázky alebo ste naďalej bezradný ohľadom vianočných darčekov pre cyklistu, turistu či bežkára, neváhajte nás kontaktovať na obchod@procycling.sk

 

Veselé Vianoce!

Ak chcete dostávať podobné užitočné tipy medzi prvými, zostaňte s nami v kontakte prostredníctvom FacebookuInstagramu alebo prihlásením sa na odber newslettra, kliknutím na link.

Naviac, ak sa prihlásite na odber newslettra, dostanete zľavu na prvý nákup v našom e-shope www.procycling.sk. A to sa na Vianoce hodí.