Cyklovýzva 2022 - virtuálne preteky pre každého cyklistu v okolí Bratislavy

Cyklovýzva 2022 - virtuálne preteky pre každého cyklistu v okolí Bratislavy

  Kategórie: Kam vyraziť
 12.04.2022

GRUPPETTO Bratislava Cycling Team si pre Teba pripravil Cyklovýzvu 2022. 

A PRO CYCLING, ako hlavný partner podujatia, Ťa touto cestou pozýva do spoločného virtuálneho peletónu.

Rád by si spoznal nové trate, či ďalších cyklistov, alebo si chceš zmerať sily s ostatnými? Výzva je pre každého cyklistu. Je len na Tebe, či sa rozhodneš zaútočiť na prvé priečky, alebo to celé zoberieš športovo.

Nemusí ísť o najlepší čas, ale ide hlavne o dobrú náladu a prekonanie samého seba.

Pridaj sa k virtuálnemu závodu so šiestimi etapami!

650x350 obrázok blogu cyklovyzva 2

Čo môžeš očakávať?

Čaká na Teba 6 rôznych etáp počas 6 mesiacov v okolí Bratislavy. Etapy sa budú postupne predstavovať na mesačnej báze – od apríla do septembra.

Trate budú rôzne dlhé (50km - 120km), aby si prekonal svoje limity. Štart aj cieľ v Bratislave a celá trať bude vhodná pre cestné bicykle. Povozíš sa po nekonečných rovinách južne od Bratislavy, ale zavítame aj do kopčekov nad Bratislavou, či do Rakúska. Trať bude vedená po cyklochodníkoch, ale aj po cestách s dopravou.

 Určite počítame s bratislavskými klasikami – či už s hrádzou alebo Bielym krížom, ale predstavíme aj menej známe cesty a cestičky. Trať môžeš prejsť kedykoľvek od jej zverejnenia do 30.9.2022.

Do Cyklovýzvy 2022 sa môžeš registrovať a zapojiť kedykoľvek počas jej trvania.

Trate si môžeš rozdeliť po mesiacoch postupne ako budú zverejnené, alebo absolvovať aj všetky naraz. Vôbec preto neprekáža, ak nie si priamo z Bratislavy, práve naopak. Budeš mať skvelú zámienku spraviť si poznávací cyklovýlet v okolí hlavného mesta. Je už iba čisto na Tebe, či zoberieš so sebou partiu a výjazd si poriadne užiješ, alebo pôjdeš sám so záluskom na prvé priečky.

650x350 obrázok blogu cyklovyzva 1

Ako sa prihlásiť do cyklovýzvy?

Prihlásiť sa môžeš vyplnením formulára na stránke Cykolvýzvy Gruppetto  a zaplatením štartovného v hodnote 15€.

Ako funguje meranie jázd?

  • Prihlásiš sa do aplikácie prostredníctvom mena a hesla, ktoré od dostaneš e-mailom. Vyberieš trať, ktorú chceš absolvovať a stlačíš štart.

  • Na začiatku, konci, ako aj na dráhe budú rozmiestené virtuálne check-pointy, ktoré je potrebné počas absolvovania trate zaznamenať v aplikácii jednoduchým kliknutím.

  • Aplikácia zaznamená Tvoju polohu a spustia sa stopky, ktoré Ti budú merať celkový čas. Na trati budú viaceré virtuálne check-pointy, ktoré treba zaznamenať v aplikácii.

Navyše, na každého účastníka čaká medaila, ktorú získaš za absolvovanie všetkých tratí a ak sa na Teba usmeje šťastie môžeš získať zaujímavé ceny v tombole – napríklad profi dres Nalini od PRO CYCLINGU

 

Pridaj sa s PRO CYCLINGom do Gruppetto Cyklovýzvy!

Viac informácií a možnosť registrácie na Cyklovýzvu 2022 nájdeš na stránke Gruppetto Bratislava. 

Ak chcete vedieť viac o novinkách a našom know-how, zostaňte s nami v kontakte prostredníctvom FacebookuInstagramu alebo prihlásením sa na odber newslettra, kliknutím na link.

Naviac, ak sa prihlásite na odber newslettra, dostanete zľavu na prvý nákup v našom e-shope www.procycling.sk.