Spoločné štvrtkové jazdy spolu s Road Bike Bratislava

Spoločné štvrtkové jazdy spolu s Road Bike Bratislava

  Kategórie: Kam vyraziť
 07.05.2019
Pro Cycling v spolupráci s facebookovou skupinou Road Bike Bratislava (RBBA) Vás srdečne pozývajú na pravidelné štvrtkové RBBA Social rides.



Štvrtky sú ideálny čas, keď si potrebujeme pretočiť nohy pred víkendom. Jazdy budú v pohodovom tempe, kde sa budú mať možnosť zoznámiť ľudia s podobnými záujmami a spoločne sa pozhovárať. Menej skúsení sa budú môcť naučiť, ako jazdiť v balíku a zoznámiť sa s technikou jazdy. 

Spolu si pre Vás vždy pripravíme prekvapenie. Na prvej jazde, ktorá sa koná už 9.mája to napríklad budú iontové nápoje od Aone Nutrition.

Vždy hodinu pred jazdou budete môcť v priestoroch predajne Pro Cycling v bratislavskej Petržalke môcť dať skontrolovať svoj bicykel servisnému technikovi, prípadne dokúpiť si veci potrebné pre jazdu.





Štartovať budeme vždy spoločne od predajne Pro Cycling okolo 17:30 h. Pred predajňou môžete nechať aj auto, keďže tu zvyčajne nebýva problém s parkovaním. Smerovať budeme obvykle do Rakúska. Preto bude možné pripojiť sa v Bergu, prípadne inde na trase. 

Končiť budeme v Bratislave v Monsters Caffe Petržalka, kto bude mať chuť na dobrotu, či osvieženie po jazde.


Tempo - cca 30kmh, trasy 45-70km, konkrétna trasa bude vždy zverejnená pod konkrétnym dátumom podujatia (každý týždeň bude mať vytvorené svoje podujatie vo facebookovej skupine RBBA)


Malá rada na záver - čím viac krát prídete, tým viac prekvapení si pripravíme ;) 

Čo sa týka pravidiel - PRILBA je povinná.



Tešíme sa na Vás

RBBA & Pro Cycling