Spoločné štvrtkové večery s PRO CYCLINGom v roku 2021

Spoločné štvrtkové večery s PRO CYCLINGom v roku 2021

  Kategórie: Kam vyraziť
 15.10.2021

Po spoločných štvrtkových social rides, ktoré sme v spolupráci s Road Bike Bratislava opäť organizovali počas sezóny 2021, sa počas zimy presúvame do priestorov našej predajne. O zaujímavé témy so zaujímavými hosťami rozhodne nebude núdza.




EDIT: 22/11/2021: žiaľ, pre nepriaznivú pandemickú situáciu sme boli nútení zrušiť naľe plánované podujatie. Buď ich presunieme na iný termín, alebo sa presunieme do virtuálneho priestoru, každopádne - dáme Vám vedieť, preto nás sledujte na sociálnych sieťach.


Naše štvrtkové besedy na zaujímavé témy okolo cyklistiky, ktoré sme pred dvoma rokmi organizovali v priestoroch predajne, no minulý rok im dala pauzu korona, sa opäť rozbiehajú.

 

Besedy sú opať zadarmo, vždy so zaujímavým hosťom či odborníkom, vo vybrané štvrtky od 18:30 h v priestoroch našej predajne na Medveďovej 1/A v bratislavskej Petržalke.

Nakoľko je ale kapacita priestorov limitovaná, je nutné sa na každú besedu zaregistrovať online. Vzhľadom na epidemiologickú situáciu naše besedy budú prístupné iba osobám očkovaným proti covidu-19.

 

Na koho sa môžete tešiť?

 

11.11.2021 / Lukáš Kubiš - Dukla Banská Bystica


Lukáš je neprehliadnuteľný talent slovenskej cestnej cyklistiky. Medzi najcennejšie úspechy možno zaradiť titul majstra SR v pretekoch U23 a bronzovú medailu na MSR elite v roku 2020, v ktorých ho predbehli iba Juraj Sagan a Erik Baška, či titul majstra SR v časovke U23 v roku 2021. Najčerstvejší úspech je celkové víťazstvo podujatia GP Chantal Biya v Kamerune. Okrem toho pravidelne mieša karty aj kategórii Elite.

Aká bola jeho cesta k súčasným úspechom a aké má ciele na ďalšiu sezónu, sa ho budete môcť spýtať osobne.

Bezplatné vstupenky zarezervujete cez tento link.

Viac o Lukášovi:

 


25.11.2021 / Daša & Juro - mtnlovers.sk



„Sme dvojica fotiacich bajkerov, tvoriacich pod značkou Mountain Lovers. Našli sme cestu do hôr a navždy v nich nechali srdce. Tak sa tam teraz musíme stále vracať, aby neprestalo tĺcť,“ hovoria o sebe Daša & Juro.

Majú za sebou stovky trailov na Slovensku a po celom svete, parádne fotky, reporty alebo aj prvý slovenský mtb podcast. Rozhodne majú každého bikera čím inšpirovať. Prídite sa o tom presvedčiť sami.  

Bezplatné vstupenky zarezervujete cez tento link.

Viac o Moutain Lovers:

 

 

 

9.12.2021 / Maťo & Miri - West Carpathian Challenge + Igor – účastník Carpatia Divide 2020 & 2021



Bikepacking u nás zažíva boom, čoho dôkazom sú 2 preteky v sezóne 2021. V prípade bikepackingu organizátori často uvádzajú, že nejde o typickú formu preteku, ale skôr o výzvu alebo akciu formou meraného výjazdu.

Ako vnímajú bikepacking a preteky Maťo & Miri, organizátori West Carpathian Challenge? Čo ich motivuje k tomu, aby organizovali niekoľko sto kilometrové preteky naprieč polovicou Slovenska?

Pohľad z druhej strany – ako účastník pretekov - prinesie náš servisný technik Igor, ktorý 2 roky po sebe finišoval na poľskom preteku Carpatia Divide.

Čo Igor odporúča v rámci príravy na bikepackingový pretek sa dočítate tu: https://www.procycling.sk/sk/poradenstvo/ako-sa-pripravit-na-bikepackingove-preteky-je-to-hlavne-o-hlave

Bezplatné vstupenky zarezervujete cez tento link.


Viac o West Carpathian Challenge:



Termíny besied do konca roka 2021 sú známe. Tešíme sa na vás!


Po novom roku v besedovaní pokračujeme. Aby vám nič neušlo, sledujte náš Facebook, a pre konkrétne detaily a registráciu k podujatiam sekciu "Events"Instagram a prihláste sa na odber newslettra, kliknutím na link.

Naviac, ak sa prihlásite na odber newslettra, dostanete zľavu na prvý nákup v našom e-shope www.procycling.sk.